Въпреки че има няколко месеца до началото на третия сезон

...
Въпреки че има няколко месеца до началото на третия сезон
Коментари Харесай

Новият ерген копие на един от най-любимите турски актьори

Въпреки че има няколко месеца до началото на третия сезон на любовното риалити " Ергенът ", предприемачът Алек Младенов, който ще търси дамата на живота си в шоуто, към този момент провокира не малко мнения.

Едни му симпатизират, други - не. Някои го упрекват, че е тръгнал да търси любовта точно в риалити предаване, други пък му пожелават шанс. Както е известно, в миналите два сезона на " Ергенът ", основните настоящи лица - Виктор и Евгени, имаха друго развиване в персоналния си живот, след края на шоуто. Бившият гребец не остана с избраницата си Виктория Капитонова, до момента в който пианистът и до през днешния ден е благополучен с моделката Валерия.

Безспорно обаче една от най-дискутираните тематики във връзка с новия ерген Алек е визията му. Коментарите изключително доста се ускориха, откакто излезе и първият по-дълъг филмов откъс с него. Според някои от потребителите младият предприемач има голяма аналогия с една от звездите на турското кино и телевизия Къванч Татлъту. Както е известно Татлъту е определян като един от секссимволите в южната ни съседка, написа dir.bg.

Други още веднъж търсят аналогия сред Младенов и звезда от турските артистични среди, като съгласно мнозина, визията му доста повече се приближава до тази на Керем Бюрсин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР