Въпреки че е ежедневие, ресането на косата представлява истински магически

...
Въпреки че е ежедневие, ресането на косата представлява истински магически
Коментари Харесай

Как да превърнете ресането в магически ритуал

Въпреки че е всекидневие, ресането на косата съставлява същински вълшебен обред, който можете да употребявате за сбъдване на ваши цели.

Ако желаете да отслабнете, всякога, когато сресвате косата си, заставайте пред огромно огледало и си представяйте, че виждате едно много по-слабо отражение на самите вас.

След две седмици ще започнете да забелязвате, че в действителност сте станали по-стройни и все по-малко ви се яде.

Ако желаете да притегляте мъжкото внимание, до момента в който се сресвате, повтаряйте: Както се обгръща косата към гребена, по този начин да се обгръщат към мен мъжете! ” Повторете три пъти. Ресането би трябвало да се прави на лунна светлина, би трябвало да сте сами в стаята.

За да добиете повече убеденост в силите си, сресвайте косата си единствено пред огромни огледала, които не отрязват част от главата ви.

Прическите също имат своя вълшебен смисъл. Ако заплетете косата си на една плитка, това ще изгони надалеч от вас неприятните погледи и мисли. Много плитчици се вършат, когато желаете да се предпазите от уроки.

Две опашки подаряват с убеденост, две плитки притеглят шанс, кокът прояснява мозъка, а свободно пуснатата коса спомага за по-бързото излекуване.

Когато изпълнявате магическия обред на сресването с избрана цел, използвайте ваш личен гребен или четка, купени в първата половина на деня, в края на който е пълнолуние. Гребенът би трябвало да е от дърво, а четката - с животинска козина.

Ако желаете дълги години да притегляте мъжете към вас, не сресвайте косата си след залез слънце.

С помощта на сресаната си коса можете да видите бъдещата си половинка в огледалото. След залез слънце, най-добре в петък, застанете пред огромно огледало и пуснете косата си тъкмо пред очите, тъй че да ги закрие.

Започнете да сресвате косата си пред очите си, като не мислите за нищо друго. Тогава в огледалото ще видите разнообразни облици. Един от тях ще е мъж – това е бъдещият ви обичан.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР