Въпреки блясъка, славата, парите, луксозните вещи и хилядите фенове, много

...
Въпреки блясъка, славата, парите, луксозните вещи и хилядите фенове, много
Коментари Харесай

11 звезди, които приемат телата си точно такива, каквито са

Въпреки блясъка, славата, парите, първокласните движимости и хилядите почитатели, доста от вас сигурно ще се съгласят, че да си звезда или кралска персона въобще не е толкоз елементарно и прелестно, колкото наподобява на пръв взор. Когато целият ти живот е на показ - нищо не може да остане прикрито - другарствата, сантименталните ти връзки, кавгите… и най-много външният ти тип.

Особено през днешния ден, в свят, следен от обществените мрежи, в които всеки се явява твой съдник - без значение дали си прочут, или не. Когато си звезда обаче, прожекторите са постоянно ориентирани към теб и е изцяло естествено не постоянно да те улавят в най-хубавата ти светлина. Във време, в което всичко, което правиш и което си, ежесекундно се прави оценка от публиката, може да е изключитено мъчно да изградиш и запазиш здравословно самочувствие в една нереална реалност, която непрестанно те притиска да бъдеш съвършен и да достигнеш недостижимите стандарти за хубост, наложени от стилната и филмовата промишлености по света.

Ето за какво галерията ни през днешния ден е отдадена на 11 известни персони, които не се опасяват да одобряват външния тип и телата си тъкмо такива, каквито са - с дребните им недостатъци и изцяло човешки дефекти.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР