Стана ли ви любопитно? Ще ви разкажем коя е тя.Може

...
Стана ли ви любопитно? Ще ви разкажем коя е тя.Може
Коментари Харесай

Уау! Ето как изглежда жената с най-дългата коса в света

Стана ли ви любопитно? Ще ви разкажем коя е тя.

Може да намерите всевъзможни върхове в Книгата на Гинес - от индивида с най-дългите нокти, през този с най-дългия нос и да стигнете до този с най-дългия език. Някои попадат в Книгата инцидентно, до момента в който други вършат всичко допустимо да слагат връх. Може да ви се стори изненадващо, само че героинята в тази публикация спада към първата категория.

Украинката Алия Насирова влезе в Книгата на върховете на Гинес като притежателката на най-дългата коса в света измежду живите дами. Момичето почнало да оставя косата си да пораства, въодушевено от фамилната традиция: майката и бабата на Алия също са имали доста дълга коса. А да поеме по пътя на дългата коса я въодушевила и историята на приказната принцеса Рапунцел. И по този начин, макар че Алия е с височина от единствено 165 см, дължината на косата й доближава 257,33 см. Преди тя да заеме челни позиции, върхът принадлежеше на 46-годишната жителка на Индия Смита Шривастава. Нейната коса беше дълга 236,22 см.

Алия има гъста, здрава коса, за която деликатно се грижи с натурални масла. Тя не употребява никакви химикали, бои или даже сешоар.

През целия си живот тя подстригва единствено краищата на косата си и в никакъв случай не я съкратява прекомерно доста. Тя споделя, че мие косата си един път седмично, което й лишава към 30 минути. Но в случай че реши да нанесе и маска, цялата процедура ще й отнеме още към два часа.

„ Аз съм художник и имам вяра, че всеки е хубав, даже и да наподобява по малко по-различен метод. “

В момента дамата с най-дългата коса в света живее в Словакия и работи като художник и графичен илюстратор, а също и като модел. Освен това тя поддържа и собствен блог.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР