Въобще ни ни забавиха! селянията по родното море вече е

...
Въобще ни ни забавиха! селянията по родното море вече е
Коментари Харесай

Започна се! Уникална селяния на Слънчака

Въобще ни ни забавиха! селянията по родното море към този момент е в ход.

Грозен случай е станал в бар в Слънчев бряг. За това алармира мъж, който поддържа думите си и видео, написа Глас Нюз..
-->
То твърди, че след " неточност " на притежателя на бар " Мания " е таксувал картата на клиентка с 220 лева, вместо с 15 лева, колкото е била сметката. При опит да се беседва с него за недоразумението, последва удар по приятеля на момичето от страна на притежателя.

" При опит да приказват със притежателя да се анулира заплащането и да се направи на ново, притежателя на заведението удря едно от момчетата в групата, след това сядат умерено да обсъдят нещата и да оправят транзакцията, очевидно несъответстващ притежателя хваща и хвърля едното момиче на земята. Казано им е, че притежателят на заведението е прекалил с кокаина.

Вика се полиция, която идва и гледа клипчетата, почват единствено да се смеят и да пушат цигари. Няма арестувани, няма връщане на пари, няма опрощение даже. Отишли до полицейското където са им споделили че няма преводач, да отидат през днешния ден отново.

Е за какво на морето където 90% са чужденци да има някой дето знае Английски, кому е нужно... Крайно несъответстващо обслужване на нашето Черноморие. Да, няма да има туристи, то и не заслужаваме да имаме! ", споделя Росен Георгиев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР