Ванга винаги е бил изключителен феномен и дори загадка за

...
Ванга винаги е бил изключителен феномен и дори загадка за
Коментари Харесай

Роднина на Ванга потвърди нейно страшно предсказание

Ванга постоянно е бил извънреден феномен и даже мистерия за учените, защото предсказанията ѝ се сбъдват доста постоянно. На нейния подарък е отдадено не едно или две излъчвания, в това число и много задгранични. Тези дни обаче се заприказва с цялостна мощ за едно от предсказанията на Ванга от далечната 1995 година.

В целия свят се популяризира вест, че преди повече от 20 години Ванга е предсказала зараза с ковид. Причината за тези изявления в действителност стана един пост на Нешка Робева, която беше доста близка с нея.

Точните думи на Ванга са " Нешке, ке ни гази короната ". По това далечно време Робева даже не схванала, защо приказва петричката пророчица и каква е повода за тези нейни думи. Тогава тя частично ги свързала с тогавашното мощно политическо въздействие на Русия над страната ни, само че едвам през днешния ден се схванало, какво е желала да каже предсказателката.

На по-късен стадий съветските уеб сайтове стартират да пускат друга информация, че Ванга е споделила по това време, че лекът против новата болест ще бъде открит точно в съветската страна. Според нейните думи лекарството за вируса ще бъде на основата на сибирски кедър.

За това споделя в изявлението си за Нова телевизия лекар Здравка Методиева, която в действителност е снаха на Ванга. Тя обаче прибавя, че не помни буквално думите на нейната свекърва и това дали въпреки всичко тя е споменавала тъкмо думите като ковид. Методиева прибавя обаче, че въпреки всичко Ванга е казвала, че човечеството го чакат доста съществени заболявания, от които хората ще умират, в това число и децата.

Тези заразни заболявания ще сложи човечеството пред доста съществено тестване по отношение на съществуването ни, както и дали светът ще остане подобен, какъвто го познавахме до през днешния ден. Това ще са заболявания на сърцето, болести на мозъка, белодробни проблеми, като тя прибавя че по думите на Ванга болестите ще се развиват доста бързо и хората безусловно ще мрат като мухи.

Доктор Методиева я е наричала майка Ванга, като тя споделя и това, че пророчицата е споделила, че ние българите сме мощен народ, който не може да бъде грохнал и не би трябвало да се опасяваме, а да сме единни и да обичаме ближните си. Снахата на великата Ванга е на мнение, че пророчицата е пророкувала точно ковид, само че това надалеч не е единствената болест, която дебне над човечеството и ще го мори.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР