Вълшебно пътуване из английската провинция с атракционния влак с парен

...
Вълшебно пътуване из английската провинция с атракционния влак с парен
Коментари Харесай

Експресът на Дядо Коледа тръгва от лондонската гара Виктория

Вълшебно пътешестване из британската провинция с атракционния трен с парен локомотив на Дядо Коледа – звучи като сбъдната фантазия в навечерието на Коледа. Представете си затоплените и празнично украсени вагони от 70-те години, из които се носи мирис на пайове с канела или с месо, а пъргави елфи сервират яйчен пунш или други топли питиета с чай, ром и вино, и раздават лакомства на децата.

Лондонската туристическа компания The Steam Dreams Rail Co., специлизирана в организирането на еднодневни екскурзии с ретро влакови композиции, разгласи четири дати за своите дълго чакани пътувания със Santa Steam Express тази зима. Влакът на Дядо Коледа ще бъде композиран на гара Виктория на 14, 16, 19 и 21 декември и в тъкмо избрани часове – в 09:30, 11:45 и 14:00 ч., ще се насочва на вълшебно пътешестване отвън английската столица. В края му, преди да слезе от влака, всяко дете ще получи подарък от Добрия дъртак.



Източник: The Steam Dreams Rail Co.

Първото ретро пътешестване на Steam Dreams Rail Co. e до Солсбъри през декември 1999 година и реализира неотложен триумф. Две десетилетия по-късно компанията развива продукта – еднодневни влакови екскурзии от над 100 гари в Обединеното кралство до повече от 35 дестинации на Острова.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР