Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас! Победителката от втория

...
Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас! Победителката от втория
Коментари Харесай

Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас

Валерия и Ергенът провеждат женитба в Бургас! Победителката от втория сезон на Ергенът Валерия и ергенът Евгений Генчев провокираха фурор  в Бургас, откакто се появиха на плажа в бургаския квартал Сарафово. Те се държаха за ръце, демонстрираха фамилиарност и следваха компактно зад двете кучета, към които Валерия се отнасяше със същото внимание и обич, както би се отнасяла с обичания си.

Припомняме, че преди дни беше излъчен финалният епизод на сантименталното риалити, в който Евгени избра своята любимка. Въпреки нейните ексцентричности, макар мнението на майката на Ергенът, която сигурно не я харесваше. Отдавна се твърдеше, че връзката сред Валерия и Евгений няма да просъществува  и той ще се дами,. Днес тези клюки бяха разрушени.

Евгени и Валерия освен са на отмора в Бургас, само че и ревизират изискванията в първокласен комплекс в кв. Сарафово, където считат да вдигнат  страхотна женитба. Това евентуално ще се случи още през юни.

Евгени също възнамерява огромен концерт в летния спектакъл на морския град след месец. Той най-вероятно ще съчетае най-важното събитие от живота си със своя концерт.

Междувременно Ваня Щерева разгласява фотография на влюбените. Коментарът от нейна страна беше: „ Приказката свърши. За да продължи “. Снимката е направена в Бургас, където участваха и  писателката и сценарист на „ Ергенът “  предполага се, че оказват помощ за организацията на сватбата на Евгени и Валерия.

 

5/5 - (1 оценка)
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР