Валерия Георгиева и Евгени Генчев пак се изложиха, видя kliuki.ws.

...
Валерия Георгиева и Евгени Генчев пак се изложиха, видя kliuki.ws.
Коментари Харесай

Валерия Георгиева и Евгени Генчев пак станаха за смях

Валерия Георгиева и Евгени Генчев отново се изложиха, видя kliuki.ws. Двойката стана една от най-обсъжданите още след края на „ Ергенът ”, когато пианистът избра за „ дама на сърцето си ”, не Елена Сергова, а защитничката на животните от Плевен.

Медиите ту събират, ту разделят Валерия и Евгени, а те ловко „ го играят влюбени ”. Снощи „ най- спорната ” двойка взе присъединяване в „ Кой да знае ”, само че още веднъж провокира единствено смях и отрицателни мнения.

Според феновете на шоуто, до момента по-скучна двойка не е имало. Колкото и Милица Гладнишка и Христо Пъдев да се опитваха да разчупят ситуацията в предаването, то беше едно от най-скучните от излъчените до момента епизоди.

„ Толкова си лимитирана, че дори и не разбра „ тънките ” бъзици с теб, единствено се хилеше като тиква ”, написа фенка на „ Кой да знае ” за несъответстващото държание на Валерия Георгиева.

Годеникът й също не блесна с нищо – нито със познания, нито с съответни реакции на шегите, отправени към него. За следващ път младото семейство се издъни в народен ефир, а феновете към този момент са безапелационни, че Евгени и Валерия са си „ един за различен ”, тъй като и двамата са извънредно „ лимитирани ”.

„ Тази вечер ми стана ясно, че тези двамата са си на 100% един за различен. Най-скучната вечер ”, написа фенка на шоуто, разочарована от представянето на Валерия и Евгени.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР