Валери Божинов фаворизира Борислав Михайлов пред Димитър Бербатов на предстоящите

...
Валери Божинов фаворизира Борислав Михайлов пред Димитър Бербатов на предстоящите
Коментари Харесай

Валери Божинов предпочита Боби Михайлов пред Димитър Бербатов за шеф на БФС

Валери Божинов фаворизира Борислав Михайлов пред Димитър Бербатов на идните избори за нов президент на БФС по време на изявление пред dsport.

„ Уважавам и Боби Михайлов, и Митко Бербатов. Ценя ги като персони. Моят любимец за президент е Боби Михайлов. За мен той е верният човек за ръководството на БФС. Със сигурност е осъзнал грешките, които е позволил през миналите години. Няма безгрешни хора и съм сигурен, че, в случай че завоюва, ще има огромна смяна във футбола. Няма по какъв начин да не го поддържа, въпреки всичко Ники ми е другар, а и Боби също ми е другар, а и се познаваме от доста години. Бербатов, Стилиян и Мартин имат своите визии и сигурно имат хубави хрумвания. Аз поддържам всички и им искам триумф. Ако тези две кандидатури се бяха обединили, това щеше да е печелившият ход за българския футбол “, сподели Божинов.

Юношата на Лече понастоящем поддържа форма в лагера на Славия, само че призна, че няма желание да подписва контракт с клуба. Той даже заприказва и за възможното си отдръпване от футбола, в случай че не успее да си откри нов тим.

Валери бе освободен преди няколко седмици от отбора на Левски, като по този начин се трансформира в една от първите жертви на Станимир Стоилов, откакто наставникът се завърна отпред на „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР