РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Джак Друри вкара зелената светлина

...
РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Джак Друри вкара зелената светлина
Коментари Харесай

Drury, Noesen помогнаха на Hurricanes да победят Islanders с 6-3, за да спечелят серия от 1-ви кръг на плейофите на NHL в 5 мача

РАЛИ, Северна Каролина (AP) — Джак Друри вкара зелената светлина при започване на третия интервал и Стефан Носен почисти инцидентна шайба, която отскочи от дъските за още 8 секунди по-късно, когато Каролина Хърикейнс победиха Ню Йорк Айлъндърс с 6-3 във вторник вечерта, постигайки своята серия от плейофи в първия кръг на НХЛ в пет мача.

The Hurricanes на два пъти взривиха преднина от два гола и влязоха в последните 20 минути при тъждество 3-3, преди Друри да означи първия си гол в кариерата след сезона, контролирайки дриблираща шайба, с цел да я трансферира около Семьон Варламов до неговия блокер в 4:36 на третия.

След това, след победа в дуел, Ураганците хвърлиха шайбата в края на Айлъндърс към корнера. Но когато Варламов влезе зад мрежата, с цел да отиграе шайбата, тя се отби ненадейно покрай вратата и влезе право в гънката.

Ноесен се нахвърли, с цел да го погребе, до момента в който Варламов обезверено се опитваше да се върне към мрежата, тласкайки Каролина до преднина от 5-3 при 4:44...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР