В законодателния орган в Скопие започна срещата на премиера на

...
В законодателния орган в Скопие започна срещата на премиера на
Коментари Харесай

В Скопие започна лидерската среща, организирана от Ковачевски

В законодателния орган в Скопие стартира срещата на премиера на Северна Македония и водач на СДСМ Димитър Ковачевски с ръководителите на парламентарно показаните политически партии, на която би трябвало да се разиска европейският път на страната, както и решенията, които би трябвало да се вземат в бъдеще с необятен политически и обществен консенсус, оповестява електронното издание на вестник " Независен “ .

" Срещата, свикана от премиера, е проведена, с цел да се стартира полемика за европейското бъдеще на Република Северна Македония, само че също по този начин и за решенията, които през идващия интервал би трябвало да бъдат взети в Народното събрание с необятен политическ и публичен консенсус “, се споделя в известието от кабинета на Ковачевски.

На срещата участват водачите на " Демократичен съюз за интеграция “ (ДСИ) Али Ахмети, Демократично обновяване на Македония (ДОМ), Мая Морачанин, ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, " Алтернатива “ Африм Гаши, " Демократичен съюз “ Павле Траянов, Демократическа партия на албанците (ДПА) Мендух Тачи. Поканите отклониха водачите на партия " Левица “ Димитър Апасиев и на придвижването БЕСА Билял Касами.

Източник: Фокус
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР