В забързаното време, в което живеем, често се случва да

...
В забързаното време, в което живеем, често се случва да
Коментари Харесай

Идеи за здравословно хранене в офиса

В забързаното време, в което живеем, постоянно се случва да тръгваме за работа прекомерно рано сутринта, с цел да успеем да стигнем на време. Дори и да сте вечеряли солидно, въпреки всичко няма по какъв начин да станете толкоз рано и да издържите гладни до обедната отмора.

Ето ви няколко елементарни хрумвания, които ще ви оказват помощ да удържите на предлагането от сътрудниците ви за чипс късно.

Задължително би трябвало да помислите за закуската си още от предходната вечер или даже по-рано, до момента в който пазарувате в магазина. Имате два разновидността - в случай че имате достъп до ледник, или в случай че нямате.

При съществуването на ледник в офиса може да си позволите да купите неща, които вероятно биха се развалили бързо без съществуването на подобен. Много подобаваща закуска е киселото мляко и в сходни случаи можете да си подготвите авансово яденето за цяла седмица.

Плодовете също могат да се запазят за дълго, в случай че ги приберете на студено, тъй че без повече оправдания още през днешния ден може да подготвите друга закуска за всеки ден - кисело мляко с ябълки, ягоди, малини, киви и така нататък Ще се чувствате бодри, здрави и в същото време ще похапвате потребна и друга храна.

 плодове в офиса

Малко по-неприятен е казусът, когато на работното място нямате ледник или студено място, където да складирате сходни храни. Лесният и здравословен метод тогава е да изберете ядки и семена. Хранителната им стойност е извънредно висока и единствено няколко бадема да вземем за пример могат да понижат фрапантно апетита ви, до момента в който не пристигна време за регламентираната отмора за обяд.

Последното, само че не и по значимост нещо, което си заслужава да споменем е, че наложително всеки от вас би трябвало да има шише с вода пред себе си на бюрото. Освен, че водата притъпява чувството за неприятно празен корем, тя е извънредно потребна за цялото ви тяло.

Дехидратирането е рисково и води след себе си редица проблеми за огромна част от органите в човешкото тяло, тъй че погрижете се постоянно по време на работа да имате към вас нещо дребно, само че потребно за ядене и наложително чаша вода.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР