В цялата страна се провежда Национален протест под надслов Няма

...
В цялата страна се провежда Национален протест под надслов Няма
Коментари Харесай

НЕВИЖДАНО! Цяла България на улицата заради изрода Георги: Добре ли спите, съдия Коева?!

В цялата страна се организира Национален митинг под надпис „ Няма да мълчим. Стоп на геноцида над дамите! Добре ли спите, арбитър Коева? “ в поддръжка на обезобразеното с макетно ножче 18-годишно момиче, предава 24 часа. След принуждение от мъжа, с който е имало връзка, то има 400 шева. За пострадванията е упрекнат Георги Георгиев.
На площадите или пред правосъдните покои жителите показват поддръжка към фамилията, противоречие с правосъдната система в страната и възприятието за безотговорност към сходни действия.
Само преди няколко часа Районният съд в Стара Загора взе непрекъсната мярка за неотклонение “задържане под стража ” по отношение на Георги Георгиев, който е обвинен за нападението на 18-годишно момиче от Стара Загора поради опасност за ликвидиране, откакто по-рано през днешния ден Районната прокуратура внесе искане за задържането му.
Близките на момичето настояват, че лекарите създали 400 шева по тялото на потърпевшата тийнейджърка, с цел да зашият 21-те рани, които й били нанесени с макетно ножче. Мъжът й рязал и косите й до голо с машинка за подкастряне.
Георги Георгиев живее в старозагорското село Братя Кунчеви с родителите си. Младият мъж бил охранител на дискотека и упражнявал бойни изкуства. Помагал и за фамилния бизнес. Баща му Николай, прочут в региона като Пържолата.
Всички в селото, което живее споделят, че той бил положително момче и са сюрпризирани от стореното, само че в това време избират да мълчат и да не приказват за него пред публицисти.
На 24 юни Георги изпратил известие на 18-годишното момиче с текст „ Направо те умъртвявам ”, а 25 юни известието гласяло „ Ще ти закача главата ”. На другия ден към 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с голям брой порезни рани и щедро кръвотечение.
Показанията на потърпевшата са следните – след влизане на лицето в дома на момичето, тя го вижда, а той и нанася юмручни удари по главата. Тя споделя, че оттова нищо не помни. Свестява се нарязана и търси помощ от съседка на долния етаж. Това са нейните показания ”, съобщи районният прокурор.
Георги изрично отхвърля да е направил закононарушението през цялото време. Той споделя, че не е отправял закани към фамилията на 18-годишното момиче.
Стара Загора
Стотиците гневни жители на Стара Загора потеглиха на шествие из града. Те упорстват Георги Николаев да бъде съден с цялата суровост на закона. Искат и законодателни промени за предварителна защита на сходни зверства.
15 минути преди началото на митинга в поддръжка на нарязаното с макетно ножче момиче безусловно почерня от хора.
Стотици към този момент са пред Съдебната палата в Стара Загора, с цел да изразят поддръжка към жертвата. Те упорстват за обективен и транспарантен развой и оптимално наказване за Георги Николаев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР