В цялата история на изследването на Луната повече от 400

...
В цялата история на изследването на Луната повече от 400
Коментари Харесай

Астронавти разказаха за странни усещания в космоса, загадъчни звуци и НЛО

В цялата история на проучването на Луната повече от 400 космонавти са били в космоса. След приключването на всяка задача е имало доста странности и мистерии, които и до през днешния ден остават неразгадани. Някои персонално са следили НЛО, други са чували звуци, а трети са усещали нечие наличие, оповестяват международните издания.

Уфолозите и експертите събират всички доказателства и от време на време ги показват пред обществеността. Например, професор Кирил Павлович Бутусов от Главната астрономическа обсерватория в Пулково в Русия е разказал, че съветските космонавти са чули предизвестията на Господ.

Също по този начин мнозина са чувствали, че са следени от близко. Имало е моменти, когато извънземни са се опитвали да приказват, само че гласът бил доста спокоен. Създанията призовавали да се върнат на Земята и да не нарушават законите на Създателя.

Известният астронавт Едгар Мичъл е декларирал пред радио Керранг!, че след кацането на Луната наподобява е влезнал в нравствен контакт с хуманоид. Той не е съумял да види самото създание. Преживените страсти са сложни за предаване, само че мъжът знае сигурно - несъмнено има рационален живот във Вселената. Той персонално е следил НЛО.

Космонавтът Владимир Волков се е натъквал на друга особеност - странни звуци. По някакъв метод в Космоса се чувал рева на дете, както и джавкам на куче. Освен това всичко било допустимо най-реалистично.

Има доста сходни истории, които карат всички да се замислят съществено.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР