В централата на държавното предприятие Автомагистрали“ има стая за спешна

...
В централата на държавното предприятие Автомагистрали“ има стая за спешна
Коментари Харесай

Вижте „стаята за спешна помощ“ на старото ръководство на „Автомагистрали“

В централата на държавното дружество „ Автомагистрали “ има „ стая за незабавна здравна помощ “, само че тя наподобява по-скоро на помещение в хотел, в сравнение с такова в лечебно заведение . Това обявиха новите шефове на сдружението Валентин Вълков, Десислава Христова и Иван Станчев, които се включиха онлайн в конференцията на районния министър Виолета Комитова.

Снимка: bird.bg

Те го направиха точно от помещението, за чието битие първи  в своя обява с богат снимков материал . По думите на Десислава Христова от нововписаното през днешния ден управление, някогашният към този момент началник Стоян Беличев сутринта наредил на уеб страницата на „ Автомагистрали “ да се качи известие, че написаното в публикацията е неистина.

Това известие към този момент е свалено, а тримата дефинираха определиха стаята като хотелска, защото в нея няма плануваните в заповедта на предходния шеф лекарства. Вместо това  там е сложена двойна спалня, нови чаршафи, масажен душ, стекове минерална вода и безалкохолни питиета, както и шоколадови бонбони , написа bTV.


Снимка: bird.bg
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР