Въвеждат революционна промяна за всички шофьори. Още от 22 юли

...
Въвеждат революционна промяна за всички шофьори. Още от 22 юли
Коментари Харесай

Въвеждат революционна промяна за всички шофьори

Въвеждат революционна смяна за всички водачи. Още от 22 юли 2024 година данните от техническите средства за премерване ще постъпват автоматизирано по електронен път в ИА „ Автомобилна администрация “ (ИААА). След тази дата активността на всички пунктове, които не са изпълнили изискванията, ще бъде прекратена.

Така има тъкмо една седмица до крайният период за свързване на уредите във всички пунктове за механически прегледи към осведомителната система на ИА „ Автомобилна администрация “ – 22 юли 2024 година

SafeNews.bg напомня, че през октомври 2023 година беше променена Наредба № Н-32, с която се вкарват новите условия. Те целят повишение качеството на техническите прегледи и завишаване на контрола. Според измененията е належащо да бъде конфигуриран програмен продукт, утвърден от ИА „ Автомобилна администрация “, посредством който сега на прегледа резултатите от измерванията да се изпращат електронно в организацията.

Въвеждат революционна смяна за всички водачи 15.06.24 10:59 Кеворк Кеворкян избухна: „ ОТРОВА! Ще ни броят през палачинките, грънците и фолклорните мурафети… “ 15.06.24 10:32 Чутовен връх: Иззеха тонове кокаин за милиарди евро в Германия! 15.06.24 10:05 Засякоха чудовищна особеност на времето в България! 15.06.24 09:38 Земетръсен пленум на Българска социалистическа партия! Ще избират краткотраен правоприемник на Корнелия Нинова 15.06.24 09:16

Към момента близо половината от пунктовете в цялата страна – 544 подават данните автоматизирано. Тъй като обаче ощият брой на пунктовете е 1093 това значи, че множеството от автомобилните салони са решили да се свържат в системата в последния миг, евентуално е обаче доста от тях да не спазят датата 22 юли.

От 22 април 2024 година ИА „ Автомобилна администрация “ издава позволения на нови контролно-технически пунктове единствено в случай че към този момент са обезпечили електронно предаване на резултатите от измерванията към осведомителната система.

Източник: Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “, МТ

Още вести четете в: Бизнес, Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР