В традиционния си сутрешен доклад британското министерство на отбраната обръща

...
В традиционния си сутрешен доклад британското министерство на отбраната обръща
Коментари Харесай

Русия със сериозни загуби на военна техника

В обичайния си утринен отчет английското министерство на защитата обръща внимание на съветските загуби на военна техника, които командването не е в положение навреме да попълни, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Руските бойци в Украйна недоволстват, че са принудени да се бият в остарели бойни машини на пехотата (БМП), които назовават ​​ " консервени кутии ", цитира news.bg.

В средата на октомври, в изискванията на украинската атака, загубите на съветска бронетехника набъбнаха до над 40 единици дневно, което е почти колкото батальон.

През последните седмици Русия наподобява е придобила минимум 100 спомагателни танка и бойни машини на пехотата от запасите на Беларус.

Бронираните елементи и артилерията са в основата на съветската военна тактика. В момента съветските елементи в Украйна изпитват усложнения заради липса на артилерийски снаряди и изправна бронирана техника.

Говорителят на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати Джон Кърби разгласи на 2 ноември, че американското разузнаване счита, че Северна Корея скрито доставя на Русия артилерийски снаряди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР