В този момент разпространението на коронавируса е поставено високо в

...
В този момент разпространението на коронавируса е поставено високо в
Коментари Харесай

Sabah: Хората не умират само от пандемия, защо се мълчи?

В този миг разпространяването на ковид е сложено високо в международния дневен ред. Смята се, че ще се усили броят на случаите, защото времето се става студено в северното полукълбо.
Знаете за учените, които са се смятали за институция, която взема решение „ кое е научно и кое не “ от началото на рецесията, тъкмо както инквизицията. Когато приказват, те споделят повече за отговорностите и отговорностите на хората, в сравнение с за резултатите от тяхната научна работа. С помощта на международните медии те принуждават политическите управляващи да подхващат по-строги ограничения на улицата, в учебно заведение и на работните места. Вече са основани основи за нови ограничения за изолираност за идващите месеци. Освен това в дневния ред има ограничавания, в това число потреблението на маски навън в доста градове.
Тов написа анализаторът Мелих Алтънок в материал за турското издание Sabah, представен от организация БГНЕС, разяснявайки в световен проект.
 СЗО: Пандемията може да бъде овладяна за няколко години СЗО: Пандемията може да бъде овладяна за няколко години
СЗО не знае по кое време ще завърши пандемията, провокирана от новия ковид, само че допуска, че за няколко години човечеството ще успее д...
Все още не са отстранени въпросителните за това какво вършат тези ограничения за битка с ковид. Например, знае се, че потреблението на маски навън на процедура води до други здравословни проблеми. И то до такава степен, че даже тези, които ги предлагат, са принудени да одобряват, че потреблението им от деца е нездравословно.
Има изследвания, които демонстрират, че ограничението на хората до местоживеенето им със опасност от наказване на някои места и сплашващи препоръки на други, носи повече щета, в сравнение с изгода. Проучване в Китай разкрива, че 80% от инфекциите се случват в домовете. Не е мъчно да се предскаже, че хората, изолирани от живота и тяхната среда, изключително възрастните хора и тези с психически разстройства, ще излязат от този развой с нови проблеми.
Проблемите, породени от прекратена търговия, затворени работни места и спрените обществени действия, също са огромни. В допълнение към пандемията има и други болести, които ни чакат в живота. Ако вдигнем взор от данните, систематично и необятно изнасяни пред нас по преобладаващия въпрос, ще се убедим, че не сме изправени пред нова опасност, която би изисквала да бъдем изплашени и сдържани.
През 2019 година 12 милиона души са били убити от инфекциозни болести, 300 000 майки са умрели при раждане, 1,6 милиона са се поддали на ХИВ/СПИН, 8 милиона са били отнесени в отвъдното от рак, 1 милион от малария, 5 милиона от пушене, 2,5 милиона от алкохол, 1,3 милиона са били убити при автомобилни произшествия и 1 милион са умряли от самоубийство.
Според данните на Световната здравна организация (СЗО) единствено през 2019 година 650 000 души са умряли от грип. Според вас какъв брой хора ще умрат от грип в тазгодишната статистика? Нула?
 Сензорна система засича признаци на COVID-19 Сензорна система засича признаци на COVID-19
Сингапурски учени са създали специфична сензорна система, способна да открива признаци на зараза от COVID-19. Тя може да бъде вгра...
И какъв брой деца в света ще умрат тази година, защото достъпът им до храни и здравни услуги е блокиран заради ограничения за изолираност? Мислите ли, че смъртността на деца ще удвои тези, които умират от?
Нека да разпространяваме тези статистически данни онлайн всеки ден, тъкмо както статистическите данни за ковид се афишират на екраните  час след час.
Между другото, до момента в който толкоз малко учени и публицисти се осмеляват да задават въпроси на глас за пандемията, каква е повода за бързането да бде заглушаван гласа им? Какво се пробват да прикрият?
Каква е повода Twitter и YouTube да цензурират изявленията за вредата от носенето на маски навън и научните възгледи, че ограниченията за изолираност не са потребни, а нездравословни? Защо се опасяват дотам, че да почукат на вратата на някогашен боец, протестиращ против ограничения за изолираност посредством Фейсбук в Мелбърн, с войска от служители на реда? Страхуват ли се да не съумеят да изплашат хората?, разяснява още журналистът в своя разбор.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР