В страната на световните шампиони по ваксинация всички ограничения вече

...
В страната на световните шампиони по ваксинация всички ограничения вече
Коментари Харесай

Израел: COVID-19 се завръща

В страната на международните първенци по имунизация всички ограничавания към този момент са отстранени, само че в този момент броят на случаите на ковид в Израел още веднъж бързо нараства. Новото държавно управление разчита на тактика за " меко угнетяване ", написа немският вестник " Зюддойче цайтунг ".

Дори самопровъзгласилият се за " международен първенец по ваксини " - Израел в този момент още веднъж би трябвало да се оправи с бързо възходящия ковид. (...) Страната търси освен нови изходи от алтернативата, обвързвана с разновидността Делтата, отбелязва журналистът Петер Мюнх.
 Тревога в Израел - невъобразим пик от март на новозаразени с COVID-19
Тревога в Израел - невъобразим пик от март на новозаразени с COVID-19

Много от инфектираните са били ваксинирани и с двете дози ваксина

Моше Гафни, водач на ултраортодоксалната партия Яхадут ХаТорах, вижда в това като наказване от Бог. Според неговата логичност новото държавно управление е осъдено за това, че се осмели да остави благочестивите партии отвън властта и затова " лишено от божествена поддръжка ".

Бенямин Нетаняху твърди същото, само че по-малко благочестиво, виждайки в възходящите темпове на ковид доказателство, че нищо не работи без него и че вирусът се завръща. Новият министър председател Нафтали Бенет, който е на поста от месец в противен случай, показва неточности и пропуски от остарялото държавно управление, за което в този момент би трябвало да се заплати.

Въпреки това, също толкоз импулсивно, колкото британците, Бенет не желае да работи. По отношение на тактиката си той приказва за " прочут риск " и " нужен баланс ".

Фокусът му не е върху ежедневната периодичност, а върху броя на тежките случаи - само че при общия брой инфектирани, еднакъв на 4,6 хиляди души, актуалният брой на тежките случаи, а точно 45, в тази четвърта вълна е доста по-нисък , в сравнение с в предходните талази.
 Живот с COVID-19: Израел трансформира тактиката, до момента в който Делта разновидността удря
Живот с COVID-19: Израел трансформира тактиката, до момента в който Делта разновидността удря

Правителството желае израелците да се научат да живеят с вируса

Това се дължи на триумфа на имунизациите: 5,2 от 9,3 милиона израелци към този момент са били имунизирани два пъти, а други 500 000 са получили най-малко първата доза ваксина. Израел имунизира деца на възраст сред 12 и 15 години.

Освен това Израел е първата страна в света, която вкарва третата доза от имунизацията - към този момент обаче единствено за хора с отслабена имунна система , заключаава вестник " Зюддойче цайтунг ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР