В средата на миналия век група от учени от Мюнхенския

...
В средата на миналия век група от учени от Мюнхенския
Коментари Харесай

Вълните на Шуман материализират нашите желания

В средата на предишния век група от учени от Мюнхенския университет откриха, че йоносферата на Земята образува пространство от талази с ниска периодичност, които бяха наречени Вълните на Шуман.

Според атомния физик Роберт Бек, когато вълните от двете полукълба на основния ни мозък работят в една периодичност, те могат да се взаимодействат с вълните на Шуман и по този метод нашите мисли могат да се осъществят.

При опитите си Бек е измервал вълните на основния мозък на екстрасенси по време на сеанси и е открил, че те съответстват с вълните на Шуман.

По този метод се намира отчасти пояснение на феномените, при които екстрасенсите движат предмети и лекуват.

 Телекинеза

Когато вълните в лявото и дясното полукълбо на мозъка работят в синхрон, те образуват стоящи талази, в които един тип сила се преобразува в различен.

Благодарение на това превръщане се получава резонанс, посредством който екстрасенсите имат достъп до силата ви и посредством който могат да ви оказват някакво влияние.

Думите и мислите могат да се материализират при резонанса сред стоящите талази на основния мозък и тези на окръжаващото ни пространство. Заради това силата, която влагаме в мислите и изразите си, може да се трансформира в съответни събития.

Теорията, че думите и мислите могат да се материализират, е на японския академик Масару Емото, който потвърди, че под влияние на нашите мисли водата променя структурата си.

В основата на този феномен лежи единна вибрационна периодичност, която придвижва нашите страсти върху предметите, които са към нас.

 Сила на Мисълта

Тези опити потвърдиха, че думата не е единствено звуков образ на избран предмет, само че и количество сила, чието влияние можем да следим в действителността.

През 2000 година беше открито, че основният мозък на всеки човек е кадърен да създава няколко типа интензивност, съответстващи на биологическото и психическо положение на организма.

Делта темп – при бездънен сън;

Тета темп – при лек сън;

Алфа темп – при бодро настроение;

Бета темп – при активност;

Гама темп – при паника и яд

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР