В списъка с най-очакваните откривания на 2018 г. е един

...
В списъка с най-очакваните откривания на 2018 г. е един
Коментари Харесай

Райски курорт отваря врати през септември на Малдивите

В листата с най-очакваните откривания на 2018 година е един малдивски курорт, наименуван JOALI Maldives. Хотелът ще се трансформира в първия от подобен сан на първокласна верига места за настанявания, в които средства за вложили турски вложители, написа profit.bg.

Любопитни обстоятелства за JOALI Maldives

1/ Още половин година преди откриването новият курорт попадна в ранглисти на The Telegraph и Travel+Style. Хотелът ще отвори порти през септември 2018 година Курортът се намира в северната част на малдивския архипелаг – на атола Раа и острова Мураванду.


2/ По време на строителството на курорта изключително внимание е отделено на екологията и запазването на екосистемата на острова.


3/ «Joie de vivre» в превод от френски значи „ наслада от живота “. Именно това е концепцията, която управлява основателите на курорта. Гостите ще могат да се любуват на белоснежен плаж, тренировки с персонален инструктор и дегустация на шолокад.


4/ На острова ще има 73 вили и резиденции, като най-голямата от тях ще бъде с повърхност 500 кв. метра. На разположение на гостите ще има личен барман и обичайната лодка за превозване на територията на курорта.

Всяка вила е снабдена с персонален басейн и звездното нощно небе.

5/ В JOALI Maldives гостите няма да изпитат скука във връзка с храната. Те ще имат опцията да опитат ястия от най-хубавите кухни в света. Разбира се, че курортът разполага с началник готвачи!


6/ По време на престоя в курорта гостите ще могат да се разхождат из ботаническа градина и да се срещнат с локалната флора.
На острова ще работи живописен център Art Studio & Gallery с творби на изкуствата и дизайна, както и библиотека с уютно кафене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР