В социалните мрежи набра популярност писмо, което мениджърът на Ливърпул

...
В социалните мрежи набра популярност писмо, което мениджърът на Ливърпул
Коментари Харесай

Клоп написа трогателно писмо на 11-годишен фен на Ливърпул

В обществените мрежи набра известност писмо, което мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е изпратил на 11-годишен почитател на клуба, който преди този момент му е писал, с цел да го попита по какъв начин да се оправи с терзанията си, свързани с новата образователна година. Това не е първият път, в който немският експерт отговоря на писмо на дребен футболен последовател.

Ето какво гласи писмото на Юрген Клоп:

Здравей Люис,

Може ли да стартира, като ти споделя една загадка? Аз ставам нервозен. За да бъда изцяло почтен, щях да се безпокоя, в случай че не ставах нервозен, тъй като когато това става, то ти дава опция да превърнеш тази сила в нещо положително. Знам, че за момче на твоята възраст може да е необичайно, че мениджърът на Ливърпул може да се усеща по същия метод като теб, само че е по този начин.

От твоето писмо излиза наяве, че си доста деликатен и грижлив, а когато имаш тези качества, доста е мъчно да не бъдеш нервозен. Попита ме какво върша, когато моите играчи се усещат по подобен метод, и отговорът е елементарен - подсещам им какъв брой са значими те за мен и какъв брой доста имам вяра в тях. Нямам подозрение, че ще е същото за твоето семейство и теб.

Няма потребност да се притесняваш, че се случват неприятни неща. Както знаеш, губил съм доста финали и това не е положително възприятие, само че благодарение на фамилията ми и приятелите ми аз продължих и най-после успяхме да се зарадваме на някои доста хубави моменти. Ако мислех прекалено много за неприятните моменти, знам, че това нямаше да бъде допустимо, тъй че, апелирам те, бъди положителен за себе си и гледай напред към брилянтното време, за което съм сигурен, че ще имаш, до момента в който порастваш.

Не забравяй, че ти си част от фамилията на Ливърпул, а това значи, че има милиони и милиони хора като теб, които желаят да си допустимо най-щастлив. Твоята поддръжка значи доста за мен и за всички в Ливърпул, тъй че се надявам, че това писмо демонстрира, че и ние те поддържаме.

You’ll Never Walk Alone

Юрген Клоп
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР