Службите за гражданство и имиграция на САЩ (USCIS) напомнят на

...
Службите за гражданство и имиграция на САЩ (USCIS) напомнят на
Коментари Харесай

DHS на Байдън насърчава начини за притежателите на визи да останат в САЩ след загуба на работа на фона на големи съкращения

Службите за поданство и имиграция на Съединени американски щати (USCIS) припомнят на някои притежатели на визи, че има варианти за оставане в страната, откакто са били съкратени или уволнени.

" Когато H-1B или други служащи, които не са жители, са съкратени, те може да не са наясно с опциите си и може неправилно да одобряват, че имат няма различен избор с изключение на да напуснете страната в границите на 60 дни “, сподели USCIS във вторник X, дружно с връзка към насоките.

Насоките, които бяха обновени предишния месец, оферират няколко варианти на лица с работни визи които са изгубили работата си „ непринудено или несъзнателно “, в това число подаване на молба за смяна на неимигрантски статут, поправяне на статут или документ за позволение за работа при „ непреодолими условия “. Насоките също по този начин означават, че обещано лице може да удължи престоя си, в случай че е бенефициент на безсмислена петиция за промяна на работодателя.

Президентът Байдън, вляво, поздравява министъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР