В социалните мрежи Айрлънд - по-голямата дъщеря на Алек Болудин

...
В социалните мрежи Айрлънд - по-голямата дъщеря на Алек Болудин
Коментари Харесай

Амбър Хърд е човек катастрофа, твърди дъщерята на Алек Болдуин

В обществените мрежи Айрлънд - по-голямата щерка на Алек Болудин от Ким Бейсинджър, изрази негативното си отношение към Амбър Хърд на фона на протичащия сега правосъден развой сред нея и някогашния ѝ брачен партньор Джони Деп в щата Вирджиния.

„ Познавам дами като нея. Те са студени, употребяват женския си пол, с цел да се изкарат жертви и да накарат целия свят да осъди мъжа . Защото живеем в общество, в което е готино да се каже какъв брой неприятни са мъжете. е ужасяващ човек. Надявам се Джони да си върне репутацията и живота си. И да взе участие в още пет кино лентата за пирати ". Айрлънд акцентира, че мъжете също са жертви на корист и окачестви Хърд като човек злополука.

Припомняме, че Джони Деп заведе дело за клюка за 50 милиона $ против някогашната си брачна половинка поради публикация, в която тя приказва за проявено от негова страна домашно принуждение. Въпреки обстоятелството, че Хърд не уточни името на потърпевшия, заключенията бяха направени и вследствие на това Деп загуби доста рекламни контракти и кино функции.

Изслушванията по случая започнаха през април. На едно от последните правосъдни съвещания Джони описа за свадите с, която, съгласно него, е била техен основател, както и за нейните закани да се самоубие, в случай че артистът реши да се раздели с нея .

 джони деп

Както оповестява Insider, отбраната на актрисата е показала видео, на което пияният Деп разрушава шкафове в кухнята в търсене на чаша вино, придружавайки тези си дейности с хули. Актрисата записа брачна половинка си на видео скрито през 2016 година, като записът завършва сега, в който Деп вижда скритата камера.

„ Очевидно не съм бил в най-хубавото си въодушевление. Но фактът, че половинката ми ме снима незаконно, се свързва с всички други фотоси и записи, които тя е направила. Най-интересното е, че тя се опита да го скрие от мен, а най-после се засмя. Така че, да, ударих няколко кухненски шкафа, само че, както виждате, не допрях госпожа Хърд “, сподели Деп, отговаряйки на въпросите на юриста за този случай.

Междувременно обществеността има нова причина да се съмнява в изявленията на Амбър Хърд, която бе хваната в неистина от козметична марка . В правосъдното съвещание юристът на Амбър сподели, че е употребила палитра от коректори на Milani Cosmetics, с цел да скрие побоите.

 амбър хърд
Една от фотосите на Амбър Хърд със синини
Представители на марката обаче незабавно излязоха с опровергаване в обществените мрежи, като споделиха, че мечтаната палитра се появи на рафтовете, откакто Амбър Хърд и Джони Деп се разделиха.

 амбър хърд

Делото сред някогашните съпрузи ще продължи към шест седмици. На правосъдните съвещания ще свидетелстват медийни персони - да вземем за пример Илон Мъск и Джеймс Франко , които са имали интимни връзки с Амбър.

Амбър и Илон Мъск имаха къс романс, който не резервираха в тайна
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР