В София годишно стават около 200 катастрофи с пешеходци. Това

...
В София годишно стават около 200 катастрофи с пешеходци. Това
Коментари Харесай

Владимир Тодоров: В София годишно стават около 200 катастрофи с пешеходци

В София годишно стават към 200 произшествия с пешеходци. Това разгласи в " Интервюто в Новините на NOVA " ръководителят на Българската асоциация на потърпевши при произшествия Владимир Тодоров. Загиналите пешеходци от началото на годината в столицата са 13, а ранените - към 200, посочи той.

„ При нас наказванията не са дребни, казусът е с успеваемостта, бързината и неизбежността на глобите. Живеем с възприятие, че сме безнаказани ”, сподели още Тодоров.

На същото мнение е и зам.-градският прокурор на София Иво Илиев.

„ За страдание злополуката с камиона от през днешния ден е следващият извънредно тежък случай, който лиши човешки живот. Цяло знамение е, че няма други жертви. Бях на мястото. Това, което видяхме, е че жертвата и камионът са на доста огромно разстояние от пешеходната пътека. Не установихме спирачен път. Версията на самия лидер не е документирана. Доколкото получих информация от полицейски чиновници,той твърди, че му е прилошало и не помни нищо ”, добави той. По думите му трябват строги ограничения, с цел да може водачите да бъдат по-отговорни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР