В следващото издание на комедийния таблоид Папараци – ново 20!“

...
В следващото издание на комедийния таблоид Папараци – ново 20!“
Коментари Харесай

Папи Ханс разкрива тайни от любовния си живот

В идващото издание на комедийния таблоид „ Папараци – ново 20! “ на фокус ще бъде любовта, а опита си с нея ще показа поетът и артист Константин Трендафилов - Папи Ханс. Той ще се върне обратно във времето, с цел да опише за тръпката на първото си влюбване и първата целувка в отговор на „ 20-те въпроса на Мария Игнатова “. Водещата ще надникне в персоналния свят на създателя, с цел да разбере кои са хората, пред които той смъква своята маска и какъв брой индивида живеят в него.

С годините схващането на актьора за любовта се е трансформирало радикално. Той споделя по какъв начин е свързвал обичта с възприятието на еуфория по даден човек, само че с всяка последваща претърпяна еуфория в действителност схваща, че любовта е доста повече партньорство и другарство, а с цел да стигне до този извод е трябвало да се влюби най-малко 15-20 пъти. От всички тези прекарвания Папи Ханс черпи вдъхновението си като споделя, че това е повода сега той да е по едно и също време доста благополучен, само че и трагичен, защото няма защо да написа.

Днес сантименталният създател не може да се оплаче от липса на женско внимание, за което е мечтал като младеж. Папи Ханс споделя, че като дребен доста се е старал да получава нужното внимание от девойките, само че е бил прекомерно свенлив и старанието му се е състояло най-вече от зяпане на обещано момиче, до момента в който не й стане неловко.

В новия брой на „ Папараци - ново 20! “ ще бъдат излъчени също и извънредни фрагменти на Софи Маринова и сина й Лоренцо в софийския зоопарк, където младият мъж снима независим клип. Звездите още веднъж ще реагират на мнения по собствен адрес в рубриката „ Хейт парк “, като тази неделя в нея ще участват Владимир Каролев, Мила Роберт, Дара Екимова и Жанета Осипова. А в това време феновете ще могат да видят фурора по софийските улици, основан от Милко Калайджиев в „ Кой стои зад теб “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР