В скорошно разкритие, кралският биограф Том Бауър хвърли светлина върху

...
В скорошно разкритие, кралският биограф Том Бауър хвърли светлина върху
Коментари Харесай

И Кейт не харесва Камила: Ето за какво са се скарали двете!

В скорошно разобличаване, кралският биограф Том Бауър хвърли светлина върху назряващата омраза сред Кейт Мидълтън и новокоронясваната кралица Камила. Бауър твърди, че Мидълтън, дружно със брачна половинка си принц Уилям, са изразили недоволството си от листата с посетители за коронацията на крал Чарлз, което е довело до търкания сред двете кралски особи.

По време на присъединяване в предаването " Dan Wootton Tonight " Бауър разкри, че Мидълтън и принц Уилям са били недоволни, тъй като принцесата можела да предложения единствено четирима от членовете на фамилията си, до момента в който Камила имала 20 посетители.



 

Бауър означи още, че когато кралят и кралицата излизаха от Уестминстърското абатство след коронацията, всички се поклониха уважително и направиха поклон към краля, само че много от тях се въздържаха да създадат същото за Камила.

По-наблюдателните даже забелязали, че и самата Кейт не направи поклон към кралица Камила.

Напрежението пролича и по време на коронационния концерт, извършен на идващия ден, който притегли аудитория от 20 000 души. Бауър акцентира, че в речта си принц Уилям явно е пропуснал каквото и да е споменаване на кралица Камила, което също е много показателно.

Според Бауър тези събития са се отразили на Камила, която явно бе преуморена по време на съпътстващите коронацията събития.

 

Rumours are swirling of growing tensions within the Royal Family between Kate Middleton and Queen Camilla following King Charles’ Coronation, according to a royal biographer.
— fashionfirst_au (@FashionFirst_au)

В допълнение към това кралският специалист Кристофър Андерсен твърди, че точно Камила е подхванала разнообразни дейности, с цел да отчужди Чарлз от по-малкия му наследник принц Хари, с който сега е в изключително обтегнати връзки.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР