В Скопие така и не разбраха, че лъжите не градят,

...
В Скопие така и не разбраха, че лъжите не градят,
Коментари Харесай

Джамбазки: В Скопие така и не разбраха, че лъжите не градят

В Скопие по този начин и не схванаха, че лъжите не градят, а разрушават другаруването сред съседи и още повече - сред братя. Слабото, безидейно, подмолно и завистливо говорене против България рано или късно ще се върне назад към своите създатели като бумеранг.
Лъжите, които продължавате да сеете в този момент, уважаеми Заев, ще жънете в идващите десетилетия, във Facebook.
 Зоран Заев уважи Гоце Делчев във Facebook, Джамбазки му подсети под поста, че е българин Зоран Заев уважи Гоце Делчев във Facebook, Джамбазки му подсети под поста, че е българин
" Днес, 4 февруари, в деня на рождението на великия и подстрекател на македонското националнореволюционно дело - Гоце Делчев, помним и от...
" Претенциите " не са някакъв балкански мочур, в който крастави жаби плюят ненавист. Съветвам Заев да чете повече своята българска, а и балканската история преди да приказва погрешни неща. А е повече от явно, че и текстовете на интернационалното право също би трябвало да разлисти.
Да кажеш, че страната ти е “мини Европа ” е признак на тежки и дълбоки проблеми.
Да твърдиш, че позицията на България е безпринципна е грубо политическо двуличие и последна операция към всички присъстващи, което аз одобрявам за знак на пренебрежение. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР