В скандална ситуация изпаднали президентът Радев и съпругата му Десислава

...
В скандална ситуация изпаднали президентът Радев и съпругата му Десислава
Коментари Харесай

Скандал с Радев и съпругата му в Летниия театър във Варна, питат го: Аз безродник ли съм?

В скандална обстановка изпаднали президентът Радев и брачната половинка му Десислава по време на представлението на операта " Аида " във Варна.

 

След като откри събора в Рожен президентът се отправил към морската ни столица на друго културно събитие - този път на класическо зрелище.

 

Когато двамата пристигнали в Летния спектакъл част от присъстващите измежду публииката почнали да шушукат зад тила на Радев. Чули се подвиквания: " аз безродник ли съм ", описаха очевидци пред Епицентър. бг. Други напряко казвали: " срам ", имайки поради думите наа Радев за войната в Украйна и че тези, които се опълчиха на построяването на пилона на Рожен, са безродници и нихилисти.

 

Наложило се в един моент защитата на НСО да изблъска недоволните, скупчили се към Радев. 

 

Ето роман на случката от първо лице от фейсбука на Веселин Дремджиев:

 

От Twitter, @svetlozara_:

" На опера съм в Летния спектакъл и познайте кого виждам зад мен по време на антракта. Сред народа. Мърша.

Изчаках да завърши Аида във разновидността на Дзефирели - прелестна опера, прелестни актьори, Евгений Станимиров превъзходен, и по-късно културно отидох да запитвам резидента дали в случай че путин ни нападне ще даде Варна. Дали ще станем Варненск. Отговори: в никакъв случай няма да ни нападне.
В този миг мъжът ми до мен му сподели, че го е позор от него и изявленията му през днешния ден и през вчерашния ден са срам.

 

При което някакъв от публиката го удари в гърба. Започна някаква суматоха и видях някакъв човек с пяна на уста крещеше: ай повтори уе. Изнесоха го цивилно НСО бързо


След това отново към резидента му споделих, че това е образно разединението,което той прави. Питах го за какво наскърбява хората, аз нихилист или безродник ли съм. Каза ми, че съжалявал че съм се припознала.

После пристигна жена му Деса да ми изяснява,че не била публично лице и че били отишли на опера. Казах ѝ, че и на ресторант или опера президента отново е президент на страната и отново ме е позор от него.
Обаче хората са като зомбирани.


Уж сме на опера, културни хора, някои носят двегодишни полузаспали в 00:30 часа деца да ги снимат с чорапа и му стискат ръката. Някаква баба зад тила ми чух: таа несъмнено е гласувала за герб или пп.
Кръвно подвигнах ей. Развалиха ми вечерта ".

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР