В съобщение под надслов Посегателство над демокрацията!, от твърдят

...
В съобщение под надслов Посегателство над демокрацията!, от  твърдят
Коментари Харесай

Демократична България: ЦИК се готви да ни отстрани от участие в изборите в 8 района

В известие под надпис " Посегателство над демокрацията! ", от " " настояват следното:

" се готви да осакати присъединяване на „ Демократична България – Обединение “ в изборите за 47-о Народно заседание. След отхвърли за регистрация на листата на „ Демократична България “ в Стара Загора поради подадени документи с електронен автограф, има предложение от член на ЦИК да бъде преразгледана регистрацията на листите ни в още 7 МИР-а, където документите също са подадени с електронен автограф.
 Христо Иванов удовлетворен: Листите ни демонстрират, че имаме тим Христо Иванов удовлетворен: Листите ни демонстрират, че имаме тим
В нашите листи има тим от просто познати хора, а от хора, които са работили и работят дружно. В това бе безапелационен съпредседателят н...

Потъпквайки правото, партиите на статуквото стартират открита война посредством своите представители в ЦИК и РИК против „ Демократична България “. Това е невиждана офанзива против законността и модернизацията на страната, за която от години се борим.

„ Демократична България “ ще търси възобновяване на справедливостта в съда.

Призоваваме всички демократи в България да не позволен опорочаването на парламентарните избори! Не можем да допуснем гласоподаватели да бъдат лишени от изборни права! Не можем да останем безучастни, когато се гаврят с демокрацията! "

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР