В събота "Труд" излезе с едно огромно заглавие - "Истерията

...
В събота "Труд" излезе с едно огромно заглавие - "Истерията
Коментари Харесай

Петьо Блъсков посочи ужасен проблем с К-19 у нас!

В събота "Труд " излезе с едно голямо заглавие - "Истерията COVID-19 ". Аз мисля, че сега това е по-вредно от вируса. Време е за рационален обзор на ресурсите на медицината ни и предпочитано нареждане на тези запаси.

Това сподели основният редактор на "Труд " Петьо Блъсков в предаването "Пресечна точка " по Нова телевизия.

Време е тази нервност да спре. Държавната администрация да приказва рационално и разумно. Има задоволително умни хора в здравната система, прикани Блъсков.

Нека да приемем обстоятелството, че всички европейски страни и доста по света са си основали организация на ход. Тази болест е непредвидима и това не е белег на уязвимост. Това е едно тежко стълкновение с един непредвидим зложелател, сподели още основният редактор на "Труд ".

Така че нервността да се самокритикуваме и самообвиняваме също е ужасяващ проблем, уточни Блъсков.

Не достигали кревати. Аз си мисля нещо друго - в България не доближават лекари. Аз го написах това нещо - в Унгария одобриха закон, с който заплащането на лекарите се усилва от 3 до 5 пъти. И най-важното - законът е признат от унгарския парламент с цялостно единогласие, подсети основният редактор на "Труд ".

Трябва да се направи една хубава бюджетна сметка какво би трябвало да дадем на лекарите ни, с цел да не бягат в Германия. И това би трябвало да го има още в Бюджет 2021, прикани Петьо Блъсков.

Резултатите от митинга ще се видят по-нататък. Но е хубаво, че ги стопираха в този момент в тази обстановка, сподели основният редактор на "Труд ".

Очевидно има някои, които споделят на митинга какво да се прави. Има там диригент или диригенти. Очевидно митингът залиня и с него се случи това, което тези от митинга - няколкото там, твърдяха, че ще се случи с ГЕРБ, уточни Блъсков.

Генезисът на митинга беше, когато тежковъоръжени мъже влязоха в президентството. Това недобре премислено деяние, което визира институция, провокира спонтанна реакция. Тези, които проведоха и приказваха на митинга, малко преиграха и се възползваха от силата на хората, сподели още Блъсков.

Затварянето на кръстовища на София беше огромна неточност, която настрои доста хора против митинга, подсети основният редактор на "Труд ".
Към този развой се накачиха най-различни хора. Протестът не роди нови политически играчи, а единствено извади от нафталина някои остарели, сподели Петьо Блъсков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР