В Русия започна война, това каза официалният представител на Главното

...
В Русия започна война, това каза официалният представител на Главното
Коментари Харесай

Киев: В Русия започна война. Ще има жертви

" В Русия стартира война ", това сподели формалният представител на Главното ръководство на разузнаването (ГУР) към украинското военно министерство Андрий Черняк, съобщи израелската медия мигнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10960
По думите му в Русия към този момент са се оформили два конкуриращи между тях лагера. " От едната страна застана Федералната работа за сигурност (ФСС). От другата - Министерството на защитата в Москва. Противопоставянето сред двата лагера е голямо. Кога ще паднат първите жертви, е въпрос на време ", съобщи високопоставеният чиновник в силовото ведомство в Киев.

" Руските елити към този момент схванаха, че Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През към този момент губи надзор. Заради това военните и ФСС започнаха битка за власт ", разяснява Черняк.

По думите на формалния представител бягството на в Беларус не съставлява опасност за Украйна. " На този стадий ние не разполагаме с информация, че бойците на " Вагнер " в Беларус се приготвят за дейни дейности против нашата страна ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР