В Русия има бедност и това е факт. Около 20

...
В Русия има бедност и това е факт. Около 20
Коментари Харесай

Николай Марков отчита двоен стандарт в отразяването на протестите в САЩ и Русия

" В Русия има беднотия и това е реалност. Около 20 милиона руснаци са под прага на беднотия и живеят неприятно. По същия аршин в Съединени американски щати има над 35 милиона американци, които живеят като новобранци и качеството им на живот е съвсем равно на нула.
Разликата сред Русия и Съединени американски щати е икономическата платформа, върху която се случват всички тези процеси. Съединени американски щати имат дългова стопанска система, която на процедура не може да обслужва външните си задължения и евентуално няма да може в никакъв случай, в случай че отчитаме трендовете в тази посока.
 Николай Марков: Навални не е воин, а инструмент Николай Марков: Навални не е воин, а инструмент
" Иска ми се да имам вяра и може би съм доверчив с това, че към момента има останали рационални човешки същества на тази планета! Навални, господа,...
В Русия, макар тежката икономическа рецесия, която има комплицирани съставни елементи, стопанската система е с по-стабилни макропоказатели. Нашата стопанска система, доста прилича съветската и тъкмо по тази причина ББ има самочувствие, което естествено не може да преведе на понятен за всички жители език. Това са обстоятелствата!
Когато, обаче, се смилат от пердах протестиращи пред Капитолия и освен, а пандизите се претъпкват с американци - това би трябвало да се възприема като отбрана на демокрацията в света, само че в случай че омонците на Путин смелят от пердах няколко хиляди протестиращи - това е тирания и опасност за международната народна власт ", написа специалистът по национална сигурност.
" Когато пък жълтите жилетки хвърчат по дърветата и влизат под гумите на специфичните френски полицейски подразделения - това също е вярно и те нямат права, тъй като заплашват конституционния ред. От това пък следва пердах до умиране и в пандиза, изцяло демократично.
Политиката е мръсна игра, господа, само че посредством нея се взема решение ориста на всеки човек. Тя може да бъде представяна пред очите ви както изиска владетеля на медиите в случайна страна, само че това е едвам неговият прочит, предопределен за вас.
 Русия счита, че за митингите в поддръжка на Навални има външна интервенция Русия счита, че за митингите в поддръжка на Навални има външна интервенция
Временната комисия на Съвета на федерацията за отбрана на държавния суверенитет и попречване на интервенция във вътрешните работи на Рус...
Истината е напълно друга работа и се взема решение с други средства, способи и практики, които изобщо не са за говорене. Бедни или богати са някои страни и жителите им, стана въпрос на усет, не на здрав разсъдък. Затова светът е към този момент непознат за земните поданици и те не желаят да бъдат ръководени от лицемери и подлеци.
Богати и небогати - всички ще умрем, само че не всички ще оживеем. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР