В ролята си на дългогодишен (38 последователни години) официален партньор на тенис

...
В ролята си на дългогодишен (38
последователни години) официален
партньор на тенис
Коментари Харесай

PEUGEOT електрифицира Ролан-Гарос 2021

В ролята си на дълготраен (38 последователни години) официален партньор на тенис шампионата Ролан-Гарос, Peugeot ще дава отговор за превозването на играчите, формалните посетители и представителите на конкуренцията и в изданието му за 2021 година.

Тази година обаче, Peugeot ще даде за нуждите на уредниците флотилия, съставена напълно от електрифицирани и 100% електрически коли, което според френската компания ще превърне спортното събитие в първото по рода си в световен мащаб с сходен автомобилен парк.

От Peugeot анонсират, че от предоставените за потребностите на Ролан-Гарос 2021 общо 162 автомобила, две трети са оборудвани със зареждаема хибридна задвижваща система, а останалите са напълно електрически коли. Вредните излъчвания, които отделят автомобилите по време на използването си са извънредно ниски с индикатор от едва 22.7 грама CO2 на километър, което е със 7.5 пъти по-малко в съпоставяне с показателите от 2019 година.

За потребностите на уредниците на Ролан-Гарос 2021, Peugeot ще предостави представители на спортния модел 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, 508 HYBRID, 3008 GT HYbrid, e-2008, e-TRAVELLER и e-EXPERT.

От френската компания споделят също така, че Ролан-Гарос ще предостави отлична опция на марката да демонстрира пред света своята нова бранд идентичност. За това ще помогне със сигурност и посланикът на Peugeot Новак Джокович, който ще носи емблемата на марката на своята тениска по време на всеки един от мачовете си в шампионата.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР