Volkswagen обширно надгради своя ID.3, подобрявайки задвижването, мощността на зареждане

...
Volkswagen обширно надгради своя ID.3, подобрявайки задвижването, мощността на зареждане
Коментари Харесай

VW ID.3: Надстройката започва с модела Pro S

Volkswagen обстойно надгради своя ID.3, подобрявайки задвижването, мощността на зареждане и батерия с опция за авансово кондициониране, както и ново потомство програмен продукт и инфотейнмънт. Предварителните продажби за петместния модел Pro S с 77 кВтч литиево-йонна батерия започнаха и скоро ще бъдат налични за поръчка други разновидности.

На немския пазар ID.3 Pro S към този момент има 170 кВт като стандарт. Увеличението усъвършенства ускорението от 0 до 100 км/ч до 7,1 секунди. Комбинираният пробег е до 559 километра (WLTP).

Когато пътувате, ръководството на зареждането и топлината подсигурява, че батерията е авансово кондиционирана преди идващото прекъсване за зареждане. Това значи, че ID.3 Pro S се зарежда с сила допустимо най-бързо при дълги пътувания. Батерията се подгрява до оптималната температура, с цел да може да се зарежда с оптималната мощ до 175 кВт.

Новопроектираният интериор е доминиран от по-голям сензорен екран (диагонал: 32,8 см/12,9 инча). Новата конструкция на менюто е по-разбираема за потребителите. Мултифункционалният волан също е в допълнение доработен и разрешава опростена и по-интуитивна работа. В допълнение, лостът за избор на скорости беше обособен от корпуса на " Digital Cockpit " и планиран настрана - както в ID.7, да вземем за пример - като лост на кормилната колона.

Под екрана на информационно-развлекателната система са към този момент осветените и по-ергономично проектирани сензорни плъзгачи за управление на вътрешната температура и размер. Новият гласов помощник на IDA освен ви разрешава да контролирате доста функционалности на автомобила, само че също по този начин дава отговор на въпроси посредством достъп до онлайн бази данни като Wikipedia. Друга нова функционалност е консолидираното на изкуствен интелект (AI) посредством „ ChatGPT “.

В допълнение към общоприетите асистиращи системи са налични опционални системи като в допълнение създадения „ Travel Assist “ с потребление на „ облачни “ данни, който разрешава асистирано надлъжно и странично ориентиране в целия скоростен диапазон, както и асистирана промяна на лентата на автомагистралата.

Като в допълнение съоръжение се предлага и “Park Assist Plus ” и функционалността за памет на системата (автоматично осъществяване на запаметена маневра за паркиране на разстояние до 50 метра). “Park Assist Plus ” е уголемен, с цел да включва отдалечена функционалност за отдалечено следено паркиране посредством приложение за смарт телефон.

Новото в серията ID.3 е предизвестието за излизане - като уголемение на асистента за промяна на лентата „ Side Assist “, той може да отбрани, в границите на систематичните ограничавания, от отваряне на една от вратите, в случай че транспортно средство се приближи откъм гърба. Системата предизвестява звуково и образно и при положение на остра заплаха предотвратява за малко отварянето на съответната врата(и).

Новоразработеното „ спа-приложение “ е предопределено да подсигурява благоденствие на борда. За да направи това, то употребява околно осветяване, тон и климатик. Следните „ уелнес “ режими ще бъдат налични в началната фаза: „ Fresh Up “, „ Calm Down “ (релаксация) и „ Power Break “ (почивка). Режимите също могат да бъдат персонализирани.

По предпочитание ID.3 Pro S може да бъде оборудван с 480-ватова звукова система от аудио експерта Harman Kardon. Дванадесетканалната звукова система предлага четири конфигурирани звукови настройки: " Pure " (неутрален студиен звук), " Relax " (спокойна настройка), " Speech " (фокус върху вербални приноси) и " Vibrant " (динамичен тон на живо). Звукът също може да се контролира изцяло самостоятелно благодарение на еквалайзер.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР