В последните си коментари за саблена атака руският президент Владимир

...
В последните си коментари за саблена атака руският президент Владимир
Коментари Харесай

Путин: Русия е готова за ядрена война

В последните си мнения за саблена офанзива съветският президент Владимир Путин съобщи, че Кремъл е подготвен за нуклеарна война със Запада , предава „ Politico “.

„ От военно-техническа позиция, несъмнено, сме подготвени , посочи Путин на въпрос дали страната му е подготвена за нуклеарна война за изявление за съветска държавна медия, оповестено в сряда.

„ Те са непрекъснато с нас, непрекъснато сме в положение на бойна подготвеност.

Коментарите на Путин идват в седмицата на съветските президентски „ избори , които автократът съвсем несъмнено ще завоюва, с което ще си обезпечи пети мандат. Путин също по този начин предизвести в сряда, че наличието на американски войски на съветска или украинска територия ще се смята за ескалация и „ по този начин ще се отнесем към нея “ , въпреки да добави, че не има вяра това да се случи.

Миналия месец френският президент Еманюел Макрон провокира ужас измежду западните си съдружници, когато отхвърли да изключи вероятността за изпращане на западни войски в Украйна . Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън изрично изключи тази концепция.

Миналата година Путин анулира ратификацията на Договора за всеобхватна възбрана на нуклеарните опити от 1996 година, а в сряда повтори, че Русия ще обмисли обновяване на нуклеарните опити, в случай че Съединени американски щати създадат това.

„ Ако те проведат такива проби, не го изключвам като вид “ , сподели той.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР