В последните месеци са забавени строително-монтажните дейности по ключовите жп

...
В последните месеци са забавени строително-монтажните дейности по ключовите жп
Коментари Харесай

Папукчийски с коментар за монтажа ключови жп отсечки. Ето какво каза


В последните месеци са забавени строително-монтажните действия по основните жп прави. Това установи заместник-министърът на превоза и известията Красимир Папукчийски при инспекцията на железопътния сектор сред Елин Пелин и Костенец, оповестиха от пресцентъра на ведомството. „ Няма да позволим да бъде ощетен държавният бюджет, поради неналичието на готовност от страна на строителите “, означи той, оповестява Българска телеграфна агенция. 

Поставих къси периоди на изпълнителите и възложителя за възстановяване на работните процеси по плана „ Модернизация на железопътната линия София – Пловдив: жп сектор Елин Пелин – Костенец “, съобщи Красимир Папукчийски при неочакваната инспекция на жп линията.

Красимир Папукчийски изиска да му бъдат показани подробни разбори на работните стратегии, вероятни опасности при осъществяване на строителните действия, както и какви ограничения ще бъдат подхванати. В умозаключение заместник-министър Папукчийски означи, че е значимо да бъдат усъвършенствани темповете на работа, с цел да се доближи до упования резултат за осъществяване на плана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР