В последните две десетилетия, думата „сексуален тормоз” стана доста експлоатирана

...
В последните две десетилетия, думата „сексуален тормоз” стана доста експлоатирана
Коментари Харесай

Секс по задължение - защо да го правите?

В последните две десетилетия, думата „ полов тормоз” стана много експлоатирана и съвсем съвременна. Това докара и до смяна във възприемането на секса като цяло. И по този начин стартира стъпването по тъничък лед даже сред сътрудниците.

Много хора са станали жертва на философията „ не е належащо да върша нещо, което не желая ", само че тя не е напълно вярна, най-малко когато става дума за секс. Все отново дано не забравяме, че модерният свят е цялостен с разведени, безбрачни и обезверени, самотни хора, които безусловно няма с кого да вършат секс, даже и да копнеят за това.

Така че в случай че сте в дълготрайна моногамна връзка, е добре да приемете, че ще би трябвало да вършиме секс, даже и от време на време да нямате въодушевление за милувки.

Аргументът да вършиме секс с колегата си, даже и да сте изтощени, би трябвало да бъде просто, че го обичате и че държите на връзката си с него и желаете да го извършите благополучен и в полов аспект. Разбира се, в случай че той прави същото за вас. Пък и апетитът идва с яденето.

Сексоложката Трейси Кокс споделя пред Daily Mail следното: „ Нека бъдем реалисти – бракът допуска постоянен секс със брачна половинка (само с него) като непрекъснат ангажимент. Сключвайки брак, съпрузите един тип си дават обещание мълчешком, че ще дават отговор взаимно на половите си потребности и то относително постоянно. Ако някой от тях спре да прави това, то постъпката му е несправедлива по отношение на другия. "

Въпросът е, че сексът като обвързване не би трябвало да бъде отегчителен, равнодушен и скрито да си гледате часовника, до момента в който лежите като мъртвец. Той би трябвало да се прави елегантно и с възторг, а не неохотата да ви проличава ясно, тъй като другояче самият акт е неправилен.

Ако имате апетит за секс, макар че сте фамилни, то би трябвало да включите ласките в седмичния си график и да не ги игнорирате при никакви условия.

Забелязвайте палавите блясъци в очите на половинката си, а не се преструвайте, че не ги виждате. По-добре е да откликнете на ръката, която пълзи към вашата страна на леглото, а не да я спирате с думите, че четете забавна книга. Това е недодялан метод за отбиване, който освен убива пристрастеността у колегата, само че го кара да се усеща нервиран, афектиран и нежелателен.

Дори да не се чувствате секси, то вие ще се почувствате добре прочувствено, в случай че ощастливите вашия обичан сътрудник и му дадете нещо, което той желае. Бъдете великодушни и си казвайте: „ Това е нещо, което мога да му дам/ѝ дам ".

Много са изследванията, които потвърждават, че в случай че човек направи изпитание да се настрои за секс, в последна сметка той в действителност съумява и след това се любува на самия акт. Желанието обаче не би трябвало да бъде единствената мотивация. Любовта, справедливостта, щедростта към колегата също са положителни доводи.

Според Трейси Кокс сред 20 и 25 % от половата интензивност в фамилията е тъкмо за да бъде задоволен сътрудникът, а не личните потребности. Но, въпреки всичко имайте поради, че в случай че любовният ви живот се състои единствено от секс като ангажимент, то вие сте в неволя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР