Издирва се спешно: Изчезна 7-годишно дете с аутизъм край Банкя!

...
Издирва се спешно: Изчезна 7-годишно дете с аутизъм край Банкя!
Коментари Харесай

Издирва се спешно: Изчезна 7-годишно дете с аутизъм край Банкя!

Издирва се незабавно: Изчезна 7-годишно дете с аутизъм край Банкя!

Снимка: Facebook

Момче с аутизъм е изгубено и е изчезнало в региона на кв. „ Градоман “ на Банкя край София. Детето се споделя Никола и е единствено на 7 години. Заради положението му той не може да приказва. Било е обелечено с кафяв панталон и синьо яке с качулка.

Снимка: Facebook

Сигнал за изгубването на детето към този момент е подаден в столичното 9 РПУ, потвърдихаот Министерство на вътрешните работи.

Издирва се незабавно: Изчезна 7-годишно дете с аутизъм край Банкя! 31.05.24 13:27 Колко ще коства класиката, бира с цаца на морето този сезон? 31.05.24 13:22 Страшна излагация за „ Възраждане “: Спипаха пийнал кандидат-депутат зад кормилото 31.05.24 13:01 Главчев мигновено би трябвало да уволни представителят на България в Организация на обединените нации 31.05.24 12:57 Битката в Съединени американски щати унижава тази страна, която беше емблема на свободния свят през XX век 31.05.24 12:43

В момента екипи на полицията са на терен и търсят Никола.

Ако някой види детето или има значима информация – дано позвъни в полицията или на телефон: 0884038308.

В момента информация се споделя в десетки групи в обществените мрежи.

В групата „ Подай ръка Заедно за по – положително бъдеще пита: „ Пак, ли се е изгубило? Миналата неделя беше единствено на язовира, сред Михайлово и Градоман и полицията го съобщи на родителите! Дано и в този момент всичко да е наред! “. Наред с тази непотвърдена информация, хората всеобщо се молят детенцето да бъде намерено.

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР