В последните дни ръководните фактори в Левски нямат и почивна

...
В последните дни ръководните фактори в Левски нямат и почивна
Коментари Харесай

Никой не иска да спонсорира Левски, сините постоянно удрят на камък

В последните дни управителните фактори в Левски нямат и почивна минута, с цел да може лицензът да бъде обезпечен. Повечето длъжници влизат в ситуацията на тима, който започва огромна акция, с цел да може да си обезпечи успокоение най-малко в едно състояние - задълженията към Национална агенция за приходите. Това е съществено задължение, което тежи на " сините " всеки месец. През 2019 година почитателите успяваха да покриват този разход, само че акцията се разми във времето до този миг.

Успоредно с това на " Герена " не престават договарянията с разнообразни компании за спонсорство. На този стадий обаче от Левски не могат да се похвалят с огромен триумф, какъвто имаха и в най-малък обсег през месеците преди Нова година.
 Насиру Мохамед продължава да извива ръцете на
Насиру Мохамед продължава да извива ръцете на " сините " шефове

Иска си парите вкупом

" Не стопират диалозите и срещите, само че нямаме огромен триумф. Макар и да имаме зад тила си такава маса хора ", разясняват от " Герена ", представени от " Мач Телеграф ".

Само за последната среща с Пирин до този миг " сините " са си обезпечили близо 20 000 лв. доход от билетите, които са продадени за контролата с Пирин през днешния ден. На срещата обаче ще се влиза свободно, само че при осъществяване на ограниченията против COVID-19.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР