В последните дни получихме няколко последователни потвърждения на предположенията, че

...
В последните дни получихме няколко последователни потвърждения на предположенията, че
Коментари Харесай

Кание Уест вярва, че с Ким Кардашиян отново ще са двойка

В последните дни получихме няколко поредни потвърждения на догатките, че Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън са двойка. Двамата първо отпразнуваха рождения ден на комика дружно, а по-късно на няколко пъти бяха уловени от папараци да се разхождат хванати за ръка.

Със сигурност тези фотоси са достигнали и до към момента законния брачен партньор на риалити звездата Кание Уест, написа lifestyle.bg. И неговият коментар не закъсня.

Йе, както се прекръсти неотдавна, взе присъединяване в благотворителна самодейност за обезпечаване на топла храна за нуждаещи се по случай идния Ден на благодарността. А пред събралите се хора той заприказва за това, че всеки прави неточности, включително и самият той.

" Публично направих неща, които не са допустими за един брачен партньор ", призна си Уест и разясни, че не е имал желанието да споделя тези думи, само че в този момент желае да промени историята. А ние допълваме, че евентуално фотосите на Ким и Пийт са го подтикнали към това самопризнание.

Рапърът не скри, че има потребност да бъде още веднъж в фамилния дом, да бъде с децата си. По думите му, " зложелател " е съумял да раздели него и Ким и мнозина са приели това за обикновено. Но когато Бог ги събере още веднъж, доста хора ще схванат, че могат да преодолеят раздялата и " контузията на Дявола ", предава Daily Mail.

Речта на Кание може да звучи притеснително и объркващо за някои, само че е безспорен факт, че той продължава да държи на концепцията двамата с Ким да се съберат още веднъж. Въпросът е какво е нейното мнение, изключително откакто към този момент има нов мъж в живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР