В последните дни от кампанията кандидатът за кмет от Възраждане“

...
В последните дни от кампанията кандидатът за кмет от Възраждане“
Коментари Харесай

Деян Николов обсъди с IT експерти възможностите за честно и прозрачно управление на столицата

 izbori_2023_v1_013

В последните дни от акцията претендентът за кмет от „ Възраждане “ – Деян Николов се срещна с IT експерти и разиска с тях опциите за почтено и транспарантно ръководство в общината.

 

„ Онзи ден, в петък, бях на среща с представители на BESCO. Млади новаторски хора, които желаят да работят за София, само че никой не им дава опция. Поговорихме за проблемите в техните среди и те споделят - желаят да имат връзка с общината, с цел да може да влагат времето и концепциите си в града.  

 

Защо не са го създали до момента? Защото против тях застава архаичната администрация и ЗДОИ (Закон за достъп до социална информация). Аз желая да направя цялата информация в общината налична в една база данни, с цел да може всеки, който желае да направи първокласен разбор, да има тази опция. Това ще докара до по-лесно определяне на проблемите от браншовите организации и до търсенето на тяхното решение. “, написа след срещата Деян Николов в своята страница в обществената мрежа Facebook.

 

На 29 октомври софиянци избират между чисто, транспарантно и поредно ръководство на Столицата с „ Възраждане “ или сглобката да се придвижи в локалната власт. Изборът е сред " Възраждане " и останалите претенденти посочени за любимци.

 

От едната страна е Деян Николов – икономист с чисто политическо минало, част от „ Възраждане “ от 2017 година и едно от основните лица на политическата мощ, която единствена следва поредно политиката си. 

 

А от другата страна претендентите на сглобката -  претендентът на ГЕРБ, който управлява София последните години, чието упраление е  емблема на нечистотия и корупция, претендентът на ПП-ДБ, който както стана ясно има дълбока връзка с Държавна сигурност и не отхвърля, че ще влезе в сглобка с ГЕРБ след локалния избор и претендентът на Българска социалистическа партия, който е работил с Отворено общество, обществено е изразявал поддръжка за Истанбулската спогодба и поддръжката си за всеобща имунизация за Ковид 19.

 

Софиянци имат избор още два дни, а след това или ще ръководят София дружно с Деян Николов или сглобката ще ги ръководи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР