В последната година най-обсъжданата тема е краят на света, определен

...
В последната година най-обсъжданата тема е краят на света, определен
Коментари Харесай

Отлага ли се краят на света

В последната година най-обсъжданата тематика е краят на света, избран от календара на маите за 21.12.2012 година С приближаването на деня обаче, сякаш всичките предсказания за апокалипсис и отблъскващ завършек на планетата се замениха с нови, които настояват, че Земята ще мине в друго енергийно равнище, че хората ще претърпят траснформация на душата си и т. н.

Каквато и да е истината обаче, хилядолетния живот на планетата потвърждава неоспоримо, че каквото и да се случва, то не се случва внезапно.

Разглеждайки календара на маите, учените изпитват много усложнения. А в случай че се замислим разумно - едва ли единствената работа на този народ е била да направи оптимално комплициран календар, предвещаваш края, и по-късно да изчезнат.

Показателно е и мнението на настоящето население на Мексико, което се счита за тях потомък. Като че ли на локалните хора им писна от непрестанния напор на туристи и излязоха с публично мнение пред медиите, че се спекулира с календара на праотците им и то единствено, с цел да може да се усили напора на туристи.

И по какъв начин няма да са недоволни, като те не получават нищо, защото цялата земя там, храмът, както и всички забележителности са под опеката на американски и други частници, на които едва ли е минало през главата да разделят облагите с локалните, на чиито тил са насъбрани към този момент милиарди.

Въпреки това, голям цифров часовник отброява секунда по секунда изминаващото време до края на света. Той е инсталиран в град Чиапас в Мексико. Стартиран бе на 22 декември 2011 г.

 Календар на маите

В света напоследък стават доста аномалии и много учени бяха даже склонни да се съгласят с календара на маите и да запратят Земята в небитието с разнообразни теории. Истината е, че на избран интервал от завъртането на земното полукълбо то последователно или се доближава или отдалечава от Слънцето и Луната. Множеството катаклизми в последно време могат да се обяснят тъкмо с това, а датата, дадена за край, в действителност да вещае нова, по-добра епоха за планетата.

И защото в България всичко постоянно се прави на назад и като че ли на инат на всички останали, до момента в който в медиите други научни ръководители от други страни настояват, че има действителна опция от катаклизми, които ще доведат до завършек на планетата- в Българска академия на науките излязаха с отзиви, че катаклизми не се чакат.

Че в Бъдеще не се чака огромна суша, като изключим тазгодишната. Според нашите учени смяна на сезоните няма да има, ледников интервал също. Единствените им прогнози са за магнитни бурии, само че това е за предпочитане, пред всеобщото заличаване.

Остава единствено да се надяваме, че учените в Българска академия на науките ще излязат прави, и на 21. 12. 2012 година човечеството ще си остане живо и крепко.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР