В понеделник вечерта Коцето се превъплъти в тийнсензацията Бритни Спиърс

...
В понеделник вечерта Коцето се превъплъти в тийнсензацията Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Ужас! Константин Стана Джендър

В понеделник вечерта Коцето се превъплъти в тийнсензацията Бритни Спиърс и нахлузи къса поличка и разкопчана риза. Тежък грим и прическа на опашки допълниха визията му, която беше повече на травестит, в сравнение с почтена поп певица като Бритни.

След края на предаването Константин реши да не се преоблича и отиде да купонясва в нощното заведение в премяната на ученичка. И му отпусна края.

Коцето показваше разголени бедра, облизваше Златка и се натискаше с Гери Никол. От време на време излизаше на сцената, с цел да изпее 1-2 песни и се връщаше в сепарето да си докупонясва.

Към празнуващите се причислиха фолкизпълнителите Тони Стораро и Бони, които също показаха по няколко песни. Макар да се слави като поп певица, Гери Никол сподели, че чалга заниманията не са й по никакъв начин непознати. Сериозно разголена и с няколко части плат по тялото си, певицата стартира предизвикателно да танцува над дребни барабанчета. Щедри телеса се тресяха над перкусионистите, а Гери Никол изглеждаше като че ли е изпаднала в възторг.

Боби Турбото, който по-рано се превъплати в Риана, побърза да се преоблече в естествен тип и даже и той изглеждаше мощно шокиран от гледката и мъчно се вписваше в ситуацията. В същото време Константин като че ли не можеше да излезе от облик и цяла нощ се държа като малко момиченце – оправяше си плитките, прехапваше буйно пръст и сякаш повърхностно си повдигаше поличката, с цел да се закача с мъжете на масата, написа „България днес“.

При едно от качванията си на сцената артистът разгърди бялата си риза, като се опита да покаже зърното си, само че то беше прикрито от черен сутиен, който едвам устояваше да не се скъса.

УЖАС! КОНСТАНТИН ПОКАЗА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ



Покрай оскъдното му облекло още веднъж стана ясно, че артистът май е заразял фитнеса. Под късата ризка се подаваше ведро шкембенце, което Константин нямаше по какъв начин да прикрие. Многото професионални задължения стопираха визитите на Коцето в залата и това незабавно се отрази на фигурата му. Въпреки това той не изглеждаше обезпокоен и продължаваше да се майтапи със себе си и нелепия метод, по който наподобява благодарение на професионалните гримьори.

Масата на компанията беше отрупана с алкохол, който в допълнение спомагаше за положителното въодушевление. Наздравиците се даваха през няколко минути, а компанията беше несъмнено най-шумната в цялото заведение. Случайно присъстващи в дискотеката студенти станаха неволни очевидци на щурия ваучър и не спираха да снимат с мобилните си телефони.

Софка, която влезе в ролята на Шер, беше облякла стилна черна рокля, тъй като още в предаването призна, че се срами да е разголена. В „Капките“ певицата се появи безусловно по долни дрехи, само че получи похвали от водещите и журито, че наподобява доста добре. В дискотеката Софка към този момент беше скрила бедрата си, само че беше запазила лъскавите точки, които бяха залепени по лицето й. Софи Маринова също изпя няколко песни, най-вече на български, като към момента се усъвършенства в британския език. Изненадващо микрофона хвана и Златка Райкова, която още веднъж сподели, че има доста положителни заложби и е измежду евентуалните спечелили в „Като две капки вода“.

Сред отсъстващите на купона беше Фънки, който около другарството си с Коцето няколко пъти посети дискотеката му, въпреки че хулеше чалгата и отхвърляше съществуването й.

ГЕРИ-НИКОЛ СТАНА РЕМАРКЕ НА КОНСТАНТИН

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР