В понеделник потребител на TikTok сподели забавно, но и умилително

...
В понеделник потребител на TikTok сподели забавно, но и умилително
Коментари Харесай

Джейсън Момоа стана... стюардеса?

В понеделник консуматор на TikTok показа занимателно, само че и умилително видео, в което звездата от " Аквамен " демонстрира уменията си на стюардеса. Както се вижда от клипа, оповестен от жена на име Кили Йошикава, която се подвизава под потребителското име @livinglikekylee, Момоа дърпа количка с питиета по пътеката на полет на Хавайските авиолинии и раздава бутилки вода на пасажерите, написа toofab.com.

Във видеото 43-годишният хаваец е ухилен, до момента в който поздравява пасажерите, които евентуално са били меко казано шокирани да го видят в тази непредвидена роля. Момоа също по този начин наподобява доста елегантно, облечен в сиво сако с черна тениска под него, а визията си добави с лей и розово цвете зад лявото си ухо.

В заглавието на обявата Йошикава споделя, че вуйна ѝ е снимала епичното видео и ѝ го е изпратила. " Леля ми ми изпрати това видео, просто взех решение да го споделя ", написа тя към клипа.

Феновете на Момоа, несъмнено, не пропуснаха да разясняват любимеца си.. Докато някои консуматори на TikTok се пошегуваха, други направиха някои доста забавни наблюдения.

" Агуаман ", написа един консуматор, до момента в който различен почитател добави: " Джейсън Мимоза ".

" Никога повече няма да заспя по време на полет ", отбелязва един човек.

" В тази обстановка ще помоля за още една вода ", пошегува се различен, на което Кайли се изцепи в отговор: " Бих пила бензин, в случай че Джейсън Момоа ми каже да го направя ".

Когато различен консуматор попита дали артистът е раздавал вода единствено на хората в първа класа, Кайли отговори: " Мисля, че той се разхождаше из целия аероплан! "

Междувременно някои по-наблюдателни почитатели показаха дребни елементи, които другите може би са пропуснали. Според потребителите алуминиевите бутилки за вода, които Момоа е раздавал, са били от неговата марка Mananalu.

Освен това слагането на розовото цвете, което звездата от " Дюн " носеше, има прикрито значение. " цветето отляво... недосегаем е, дами ", написа един почитател. В хавайската просвета, в случай че носиш цвете зад лявото си ухо, си женен, благоприятен или просто недосегаем. Напоследък се появиха клюки и даже фотоси показващи, че Момоа се среща с актрисата Ейза Гонсалес.

И въпреки да не е ясно по кое време е снимано видеото, почитатели също по този начин означават, че Момоа наподобява добре, знаейки че в края на предишния месец претърпя случай с мотоциклет.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР