В понеделник или във вторник предстои дебат за новите номинации

...
В понеделник или във вторник предстои дебат за новите номинации
Коментари Харесай

В понеделник или вторник обсъждат номинации за нови министри

В понеделник или във вторник следва спор за новите номинации за постовете на министри, които останаха овакантени. Това сподели пред публицисти във Варна ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който взе участие в 11-ия летен университет на МГЕРБ под мотото „ Само истината, НЕ на подправените вести ".

„ Отговорността, която нося сега като ръководител на ПГ на ГЕРБ, при тази съпротива, която имаме в българския парламент, считам, че би трябвало да бъдем виновни и всеки да тежи на мястото си ", сподели Цветанов в отговор на въпрос дали би приел кандидатура за министър на вътрешните работи.

„ Кандидатури има задоволително. Не считам, че посредством медиите би трябвало да обсъждаме имена, а да ги почистим с нашите съдружни сътрудници и да бъдем правилни към тях ", добави Цветан Цветанов.

Имаме доста ясно написани правила в съдружното ни съглашение. Той напомни, че по времето на сформиране на държавното управление интервалът е бил доста сложен. „ Това бе единствената допустима коалиция, която можеше да изведе страната ни в вярната посока и да имаме сполучливо Председателство и да отчитаме през днешния ден и заслугата на България за района, в който се намираме. И целите, които бяха дадени за Западните Балкани ", разяснява Цветанов.

„ С „ Обединени патриоти " от време на време имаме доста тежки несъгласия, само че считам, че постоянно когато изведем България над всичко, реализираме нужния консенсус, с цел да продължим да изпълняваме управническата си 4-годишна стратегия ", означи Цветан Цветанов.

Силата на политическа партия ГЕРБ е, че имаме доста дейни младежи, похвали се Цветанов пред младежкия ГЕРБ. „ Животът е едно колело. Младите идват, за трансформират страната си и родното си място по метод, по който те считат, че е добре. Поклон пред всичко това, което вършиме, тъй като без вас няма по какъв начин ние да вършим политика. Защото, в случай че не сме един тим, в случай че не сме дружно в тези сложни трудности, които би трябвало да преодоляваме, няма по какъв начин да се получи ", съобщи Цветанов.

„ Най-важното в политиката и за вас, като хора, които занапред влизате в политическия живот, е да си говорите с вашите другари. Говорете си с вашите фамилии, тъй като това е една от формулите да преодолеем подправените вести и да противопоставим обществото на всички тези, които желаят да дестабилизират страната ", уточни още той. „ Фалшивите вести са нещо, с което се сблъскахме доста съществено през 2016 година

Винаги съм възприемал философията, че да си политик, да правиш политика, би трябвало да бъдеш до гласоподавателите, да бъдеш с тях. И по тази причина постоянно, във всяка една акция ние вършим това, което е най-ценно –диалог и диалог лице в лице, с цел да може фактически да чуеш противоположната връзка и да покажеш, че ти ще работиш за обществото, а не от жълтите павета и телевизионните студиа единствено да бъдем моралните съдници на всичко това, което се случва ", разяснява Цветанов.

По думите му действителната политика е, когато ти си на терен, когато си с хората и когато фактически си съпричастен с всеки един проблем, с който те срещат. „ Когато го решиш, когато усетиш ответната признателност и задоволство, ти е спомагателна мотивация, че би трябвало да продължиш напред ", добави Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР