Председателят на долната камара на руския парламент предупреди, че Украйна

...
Председателят на долната камара на руския парламент предупреди, че Украйна
Коментари Харесай

Володин: Украйна рискува да въвлече Запада в голяма война с Русия

Председателят на долната камара на съветския парламент предизвести, че Украйна въвлича Съединените щати и Европа в огромна световна война и в четвъртък прикани западните водачи да работят отговорно, с цел да избегнат злополука, цитира думите му " Ройтерс ".

Войната на президента Владимир Путин в Украйна провокира най-лошия срив в връзките сред Русия и Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година Сега Русия напредва по фронтовата линия в Украйна.

" Режимът в Киев въвлича Съединени американски щати и европейските страни в огромна война " , сподели Вячеслав Володин, ръководител на Държавната дума, който е непосредствен съдружник на Путин и член на Съвета за сигурност на Русия.

Той сподели, че украинските законодатели се пробват да убедят Съединените щати да разрешат на Киев да употребява доставени от Съединени американски щати оръжия, с цел да удря по съветска територия.

" Този ​​път води до покруса, която може да засегне цялото човечество " , сподели Володин. " Западните политици би трябвало да осъзнаят своята отговорност и да създадат всичко, с цел да не доведат обстановката до световна злополука.
 Блинкън: Съединени американски щати не не разрешават на Киев да удря цели в Русия с американски оръжия
Блинкън: Съединени американски щати не не разрешават на Киев да удря цели в Русия с американски оръжия

До седмици ще се подпише съглашение за сигурност сред Съединени американски щати и Украйна

В Киев в сряда държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън , сподели, че Вашингтон " не е насърчил или разрешил удари отвън Украйна, само че в последна сметка Украйна би трябвало сама да вземе решения за това по какъв начин ще води тази война ".

" Бяхме ясни по отношение на нашата лична политика, само че още веднъж, това са решения, които Украйна би трябвало вземе за себе си ", сподели Блинкен, съгласно стенограма на неговите мнения, предоставена от Държавния департамент на Съединени американски щати.

Украйна твърди, че има право да нападна съветски цели , защото всекидневно е удряна от съветски ракети. Съединените щати са внимателни по отношение на оръжията им да бъдат употребявани в директна офанзива против Русия, най-голямата нуклеарна мощ в света, заради по-големите опасности.

Путин и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предизвестиха, че директна борба сред Русия и водения от Съединени американски щати боен съюз НАТО може да провокира Трета международна война.

Русия предизвести, че потреблението на американски и западни оръжия против цели в Русия може да провокира ново равнище на борба.  Путин подреди, частично като отговор на изказванията на Запада.

" Всяко потребление на американски и европейски оръжия за офанзива на мирни градове на Руската федерация ще изисква потреблението на по-мощни оръжия за отбрана на жителите на нашата страна ", сподели Володин.

Миналата седмица Путин упрекна Запада, че рискува световен спор и сподели, че на никого няма да бъде разрешено да заплашва Русия.
 ISW: Съединени американски щати би трябвало да разрешат на Украйна да удря по съветска територия
ISW: Съединени американски щати би трябвало да разрешат на Украйна да удря по съветска територия

Руските сили са напреднали на не повече от 8 км от границата с Харковска област
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР