В почивната уж събота в Министерството на младежта и спорта

...
В почивната уж събота в Министерството на младежта и спорта
Коментари Харесай

Министерството на Радостин Василев Раздава милиони за последно в почивната събота

В почивната сякаш събота в Министерството на младежта и спорта кипи интензивен труд, написа Lupa.bg, цитирайки източник от " Васил Левски " 75.

Верни чиновници на министъра в оставка Радостин Василев са привикани по неотложност, с цел да се усвоят за " последно 10 " едни 5 000 000 лв., преди в понеделник оставката на младия правист да бъде гласувана.

Става въпрос за Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта. До края на годината по нея спортното министерство би трябвало да разпредели въпросните 5 млн. за разнообразни юношески действия, главно за предварителна защита на хазартната взаимозависимост, експанзията и кибертормоза измежду подрастващите.

 Под контрола персонално на заместника на Василев - Владимир Харизанов, служителите под пара от нощес звънят и пускат есемеси на " другарски " компании, които да вземат участие в разпределението на тлъстата сума. В момента секретарки и специалисти трескаво обработват документи, които да могат да минат за автограф още рано в понеделник.

Радостин Василев от „ ИТН “ подаде оставка като министър на младежта и спорта през вчерашния ден по обяд. Двамата му заместници Владимир Харизанов и Диана Иванова също си потеглят с него.

След политическия конфликт на няколко фронта и изтеглянето от Слави Трифонов на министрите от „ ИТН “, от кабинета първи си потегли районният министър Гроздан Караджов.

Специално за Василев имаше клюки, че е поканен да остане персонално от вицепремиера Асен Василев, само че след ден за размисъл младокът реши да остане правилен на патрона си Слави.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР