ГЕРБ-СДС и ДПС събраха подписи и внесоха искане за извънредно

...
ГЕРБ-СДС и ДПС събраха подписи и внесоха искане за извънредно
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ДПС внесоха искане за извънредно заседание на Народното събрание тази вечер

ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи събраха подписи и внесоха искане за изключително съвещание на Народното събрание през днешния ден по отношение на цената на тока. Това разгласи на брифинг в Народното събрание националният представител от ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова.

„ Днес, ние от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, внесохме в деловодството на Народно събрание искане за изключително съвещание на Народно събрание, с цел да можем да изслушаме ръководителя на КЕВР и служебния министър на енергетиката ”, разясни Теменужка Петкова.

„ Целта на това деяние е да не се злоупотребява с измененията в Конституцията. Когато приехме непрекъсваемост на работата на Народно събрание, не целяхме да се трансформира трибуната за предизоборно говорене. Искаме през днешния ден да бъде извършено и второто изключително съвещание, с цел да няма второ другата седмица ”, добави и Тома Биков.

Владимир Малинов е в чужбина, по тази причина депутатите ще чакат негов заместител.

По-рано за изключително съвещание другата седмица се оповестиха и от ПП-ДБ. Те желаеха чуването на енергийния министър, а в петък от Българска социалистическа партия желаеха Иван Иванов да бъде изслушан още през днешния ден, само че им бе отказано.

Очаква се новото изключително съвещание да стартира към 19,30 часа.
ТЕМА преди 7 дни 4030 преди 7 дни 1183 преди 7 дни 2770
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР